پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerنخستین نشست تجاری و توسعه ای زیست فناوری کشاورزی، ۲۶ مرداد برگزار می‌شود
نخستین نشست تجاری و توسعه ای زیست فناوری کشاورزی، ۲۶ مرداد برگزار می‌شود

نخستین نشست از سلسله نشست‌های تجاری و توسعه ای زیست فناوری کشاورزی، ۲۶ مردادماه در حوزه بیوتکنولوژی گیاهی و با محوریت کشت بافت، متابولیت های ثانویه و بذرهای هیبرید برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی سلسله نشست‌های تجاری و توسعه ای زیست فناوری کشاورزی در راستای نامگذاری سال جاری به نام سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به اهمیت و جایگاه تولیدات دانش بنیان کشاورزی در امنیت غذایی کشور برگزار می‌شود و هدف از آن‌ها، شبکه سازی و جریان سازی داخلی در راستای زنجیره ارزش کشاورزی و افزایش ضریب نفوذ و انتقال دانش فنی در عرصه های تولیدی بخش کشاورزی با استفاده از ظرفیت همه نهاد ها و تشکلهای اقتصادی و کارگزاران تجاری فعال در زمینه انتقال فناوری است.
معرفی توانمندیها و نیازمندی های فناورانه در این حوزه، ترویج سرمایه‌گذاری، انتقالات فناوری و فشار فناوری (Push Technology) در بازار  کشاورزی، گسترش قرار دادهای توسعه‏ای مشتری محور با بخش خصوصی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از دیگر اهداف این نشست‌ها اعلام نشده است.
سلسله نشست های تجاری و توسعه‏ای بیوتکنولوژی کشاورزی به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس با حضور تسهیل‏گران کسب و کار، نهاد‏های سیاست گذاری، اتاق‏های مشترک بازرگانی، شرکت های دانش بنیان، استارت‏آپ‏ها و بروکرهای تجاری برگزار می‌شود.

نشست اول از این سلسله نشست‌ها در حوزه بیوتکنولوژی گیاهی با محوریت کشت بافت، متابولیت های ثانویه و بذرهای هیبرید تدارک دیده شده است که روز چهارشنبه ۲۶ مرداد  برگزار می‌شود.

مخاطبان رویداد، مدیران ارشد و میانی شرکت های فناوری محور (تولید کشت بافت، تولید کنندگان بذر و بذر هیبرید و صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی)، استارت آپ ها و شرکت های خلاق مرتبط (پلتفرم‏های عرضه و تقاضا، کشاورزی هوشمند و IOT ، گوشت گیاهی و مصنوعی و ... )، سرمایه گذاران خطر پذیر، صندوق های مالی و بانک ‏ها کارگزاران تجاری با محوریت جذب سرمایه گذار، انتقال فناوری و توسعه بازار، دستگاه های اجرایی، اتحادیه ها و انجمن های کشوری، تولیدکنندگان و واردکنندگان نهاده های کشاورزی (کود، سموم و بذر)، گلخانه داران، گلخانه سازان و صاحبان نهالستان‌ها و نیز اعضای هیئت علمی و دانشجویان این حوزه می‌باشند.

از برنامه های تدارک دیده شده در این رویداد، سخنرانی های افراد تاثیرگذار و معرفی فناوری های مورد نیاز کشور، جلسات تجاری و برپایی غرفه‏ های شرکت‌ها و استارت آپ های فناوری محور، سخنرانی های ویژه تحت لیسانس  BERC TALK در جهت انتقال اطلاعات تجاری به مدیران صنایع و محققان است.

علاقمندان به همکاری یا حضور در این  رویداد، دریافت کانتر و .... می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت پژوهشگاه به نشانی www.abrii.ac.ir مراجعه و یا با شماره 09366181472 تماس بگیرند.

1401-03-22