logo jihad
logo jihad
چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید رییس بخش بیوتکنولوژی دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
بازدید رییس بخش بیوتکنولوژی دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
بازدید رییس بخش بیوتکنولوژی دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

 

رییس بخش بیوتکنولوژی دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه در راس هیأتی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، پروفسور کامل خلیل اوغلو که مرات اکیول، سرمایه گذار بخش خصوصی و دکتر سلطانی، مدیر عامل واحد تولیدی عصاره های گیاهی و فرآورده های آرایشی بهداشتی وی را همراهی می‌کردند ضمن بازدید از بخش های مختلف تحقیقاتی و امکانات و تجهیزات پژوهشکده در نشستی با دکتر محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در خصوص زمینه های همکاری مشترک تحقیقاتی و انتقال فناوری ها در حوزه های مختلف به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

 دکتر محمد امین حجازی طی سخنانی در این نشست ضمن معرفی پژوهشکده و زیرساخت های موجود از جمله گلخانه پیشرفته تحقیقاتی و سامانه پایلوت کشت و پرورش ریزجلبک ها، زمینه های فعالیت و دستاوردهای عمده پژوهشکده شامل تولید استارتر های محصولات لبنی، تولید ریزجلبک ها و استحصال فرآورده های باارزش از آنها، تولید فراورده های آرایشی و مکمل های دارویی از ریزجلبک ها، کشت بافت گیاهان باغی و اصلاح مولکولی گرس ها را به عنوان برخی از زمینه های پیشنهادی همکاری پژوهشکده با دانشگاه آتاتورک ارزروم و بخش خصوصی ترکیه عنوان کرد

 

 

  

  

 

 

 

 

 

1401-03-01
منبع : روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,707 | بازدید امروز : 21