پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمراسم تقدیر از جانبازان، ایثارگران و یادگاران عزیز شهدا در پژوهشگاه بیوتکنولوژی برگزار شد
مراسم تقدیر از جانبازان، ایثارگران و یادگاران عزیز شهدا در پژوهشگاه بیوتکنولوژی  برگزار شد

در مراسمی که صبح چهارشنبه 25 اسفندماه، به مناسبت هفته شهدا در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد از جمعی از  جانبازان، ایثارگران، فرزندان و خانواده های معظم شهدا که در پژوهشگاه اشتغال دارند، تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این مراسم که با حضور سرهنگ پاسدار سید علی خوبی سرشت، فرمانده حوزه بسیج ادارات ۲۲۹۱ حضرت ثامن الائمه (ع) و سرهنگ پاسدار غلامی، جانشین فرمانده حوزه ادارات و رئیس و جمعی از معاونان و مدیران پژوهشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر حسین هداوند میرزایی، عضو هیات علمی پژوهشگاه و فرمانده پایگاه بسیج شهید هداوند گزارشی در خصوص وضعیت ایثارگران و خانواده های معظم شهدا شاغل در پژوهشگاه و همچنین فعالیت های این پایگاه ارائه داد.

وی با اشاره به این که 23 نفر از همکاران پژوهشگاه از جانبازان و ایثارگران سال های دفاع مقدس و نیز از فرزندان یا اعضای خانواده های معظم شهدا هستند اظهار داشت: که هشت نفر عضو ایثارگر بازنشسته هم هستند که دو نفر از آنها از جانبازان عزیز هستند و دو نفر نیز که یکی پدر شهید و دیگری از ایثارگران و برادر شهید بوده اند به رحمت خدا رفته اند. از لحاظ مرتبه علمی هم پنج نفر از ایثارگران و خانواده های معظم شهدا در پژوهشگاه را اعضای هیات علمی تشکیل می­دهند، یک نفر دانش آموخته و دو نفر دانشجوی دکتری هستند و بقیه نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد یا کارشناسی هستند.

ضمناً در فرآیند استخدام جدید نیز تعدادی عضو ایثارگر در پژوهشگاه فعالیت خواهند داشت.

فرمانده پایگاه بسیج شهید قاسم هداوند پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ادامه به روند شکل گیری این پایگاه اشاره کرد و گفت:  تا پیش از ارتقای پژوهشکده به پژوهشگاه، بسیج پژوهشگاه ذیل پایگاه انصارالمهدی (عج) موسسه اصلاح نهال و بذر فعالیت داشت که دو سال پیش با ارتقای پژوهشکده، موافقت حوزه بسیج ادارات با ایجاد پایگاه مستقل در پژوهشگاه جلب و پایگاه شهید هداوند راه اندازی شد. در ابتدا تاکید ما بر فعالیت های تقویم محور بود و ضمن برگزاری اردوهای زیارتی و تفریحی و مسابقات فرهنگی و ورزشی تصمیم داشتیم با توجه به ظرفیت های موجود در بسیج در زمینه شبکه­سازی برای کمک به پیشبرد اهداف علمی پژوهشگاه گام داریم که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا ناچار شدیم فعالیت ها را به سمت برنامه های پیشگیری از کرونا، غربالگری و کمک به بیماران سوق بدهیم.

نماینده بسیج در کمیته کرونای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات صورت گرفته در این دوره هفت نوبت غربالگری کرونا و هماهنگی و ارجاع همکاران بیمار به مطب یک متخصص عفونی عضو کمیته علمی کرونا، اعزام پزشک به منزل همکاران بیمار و  تهیه داروهای لازم برای طی کردن راحت تر دوره بیماری بود.

وی با اشاره به مشارکت فعال پایگاه بسیج شهید هداوند در برنامه های مختلف حوزه بسیج از جمله کارگاه های آموزشی، جلسات گام دوم در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و حضور در حلقه صالحین و هماهنگی واکسیناسیون اعضای بسیج و همکارانی که به دلایل مختلف نیاز به تزریق سریعتر واکسن داشتند  اظهار داشت: از جمله توفیقات پژوهشگاه در این دوره کسب عنوان برتر در زمینه عفاف و حجاب در حوزه ادارات بود.

سرهنگ پاسدار سید علی خوبی سرشت، فرمانده حوزه بسیج ادارات ۲۲۹۱ حضرت ثامن الائمه (ع) هم در سخنانی کوتاه با ابراز خرسندی از این که پایگاه بسیج شهید هداوند که آذرماه سال 98 تشکیل شده طی همین مدت به یکی از مجموعه های پرتلاش و سرآمد در بین پایگاه های بسیج موسسات کشاورزی مستقر در استان البرز تبدیل شده اظهار داشت: حضور دکتر هداوند که از خانواده ایثارگران و فرزند بزرگوار شهید و فردی بسیار اخلاق مدار و بزرگوار هستند مایه افتخار ماست و آمادگی داریم در زمینه های مختلف از ظرفیت های سپاه و بسیج در کمک به پژوهشگاه استفاده کنیم. ان شاء الله بتوانیم با قدمهایی که در راستای ارتقای نظام مقدس جمهوری اسلامی بر می داریم زمینه ظهور حضرت ولی عصر (عج) را فراهم کنیم.

دکتر صالحی جوزانی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم در سخنانی با خیر مقدم به سرهنگ خوبی سرشت، مهندس غلامی و دیگر حاضران و تبریک اعیاد شعبانیه و آغاز سال نو ابراز امیدواری کرد که تقارن عید نیمه شعبان با نوروز منشاء خیر و برکت بیشتر در سال آینده باشد.

وی همچنین با گرامیداشت هفته شهدا و ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، یاد جان باختگان بیماری منحوس کرونا از جمله همکاران پژوهشگاه و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را گرامی داشت.

صالحی جوزانی، حضور کارکنان ایثارگر در پژوهشگاه را با توجه به دینی که همه ما به شهدا و ایثارگران داریم، منشا خیر و برکت برای پژوهشگاه عنوان و تاکید کرد: جانبازان، ایثارگران و خانواده های معظم شهدا برای ما بسیار عزیز هستند و در هر زمینه ای که بتوانیم از آنها حمایت می کنیم.

رئیس پژوهشگاه در ادامه تاسیس پایگاه بسیج شهید هداوند را از اتفاقات مبارک برای این پژوهشگاه  عنوان کرد و گفت: از ویژگی های قابل تقدیر بسیج پژوهشگاه این است که در کنار بحث های مذهبی و فرهنگی که از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند به امور پزشکی و رفاهی هم توجه کرده اند و با همان روحیه کمک رسانی و یاری گری که از بسیج انتظار می رود در عرصه های مختلف حضور دارند.

وی با ابراز امیدواری به احیای روحیه همدلی و صمیمیتی که در سال های دفاع مقدس در آحاد مردم وجود داشت بیان کرد: بسیج با توجه به ظرفیت های عظیمی که دارد می تواند به عنوان یک بازوی علمی در فعالیت های پژوهشی و ترویجی به کمک مجموعه هایی مثل پژوهشگاه بیاید.

در پایان این مراسم  از جمعی از همکاران جانباز، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران پژوهشگاه با اعطای لوح تقدیر تجلیل شد.

عکس:حسن سمیعی

خبر:علی شمس