logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerفرصت‌های همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شد
فرصت‌های همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شد
فرصت‌های همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شد

 

 

 هیأتی از مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به ریاست معاون پژوهشی پژوهشگاه در بازدید از پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، زمینه‌های همکاری‌های  تحقیقاتی فی‌مابین در حوزه گیاهان دارویی و مواد اولیه دارویی را بررسی کردند.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این بازدید که با هدف آشنایی با ظرفیت ‌ها و زمینه‌های هم افزایی توانمندی‌های  این دو مرکز پژوهشی در راستای توسعه بهره‌برداری پایدار از گیاهان دارویی و کاهش واردات مواد اولیه صورت گرفت، دکتر مریم هاشمی معاون پژوهشی، دکتر ابراهیمی، رئیس پژوهشکده متابولیت های ثانویه و دکتر هداوند، عضو هیات علمی بخش فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی حضور داشتند.

این هیات ضمن بازدید از گروه های مختلف پژوهشی پژوهشکده گیاهان دارویی و مواد اولیه دارویی شامل فیتوشیمی، مهندسی شیمی، بیوتکنولوژی، بیولوژی، شیمی دارویی، آزمایشگاهای مرکزی و هرباریوم از نزدیک با دستاورد ها و فعالیت های پژوهشکده آشنا شدند و ضمن تبادل نظر با رؤسا و محققان گروه های مختلف، زمینه‌های همکاری های مشترک را مورد بررسی قرار دادند. 
در ادامه در جلسه‌ای که با حضور دکتر قاسم‌پور، رییس پژوهشکده، دکتر نژاد ابراهیمی، معاون پژوهشی، دکتر میرجلیلی و دکتر رضا دوست، اعضاء هیأت علمی پژوهشکده برگزار شد، دکتر هاشمی، معاون پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن تشریح ظرفیت های موجود در پژوهشگاه بر انجام تحقیقات مشترک و محصول محور در حوزه گیاهان دارویی با مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد.

دکتر ابراهیمی نیز ضمن تقدیر از فرصت ایجاد شده جهت بازدید از مجموعه، توضیحاتی در خصوص فعالیت های پژوهشی پژوهشکده متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی ارائه داد. 
وی با اشاره به پتانسیل های تجهیزاتی بسیار خوب و حضور متخصصان مجرب  و زمینه های مشترک تحقیقاتی پژوهشکده گیاهان دارویی و مواد اولیه بر امکان تعریف پروژه های مشترک در راستای حل مشکلات حوزه گیاهان دارویی تأکید کرد. 

در ادامه، دکتر هداوند در بیان دیگر فرصت‌های همکاری دو مجموعه به امکان برگزاری کارگاه های تخصصی، اعطای فرصت های تحقیقاتی به محققان و دانشجویان دو مجموعه، دریافت مشاوره در خصوص خرید دستگاه های پیشرفته و همچنین انتقال تجارب در مباحث ایمنی آزمایشگاه ها اشاره کرد

دکتر قاسم پور، رئیس پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی هم ضمن بیان پتانسیل های ایجاد شده در خصوص ارتباط مستقیم با بهره برداران تحقیقات در زمینه گیاهان دارویی و صنایع و سندیکاهای فعال در حوزه گیاهان دارویی، در مورد پروژه ها و موفقیت های حاصل شده از  فعالیت های علمی متخصصان پژوهشکده توضیحاتی را بیان کرد.  

وی تاکید کرد که این دو مرکز پژوهشی می توانند در راستای حل چالش‌های کشور در زمینه گیاهان دارویی و مواد اولیه و مخصوصا کاهش واردات، پژوهش های محصول محور جامع با استفاده از ظرفیت‌های بین المللی تعریف کنند. 

در پایان این بازدید دکتر هاشمی ضمن تشکر از میزبانی ریاست پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی و همکارانشان از ایشان برای بازدید از پژوهشگاه به منظور آشنایی بیشتر با توانمندی ها و امکانات پژوهشگاه و جمع بندی نهایی در خصوص تعریف طرح های تحقیقاتی مشترک دو مجموعه با مشارکت بخش خصوصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین المللی دعوت کرد. همچنین مقرر شد پیشنهادهای همکاری در اسرع وقت توسط دکتر ابراهیمی، احصاء و توسط معاونین پژوهشی دو مجموعه پیگیری و جمع‌بندی شود.  

 

 

 

 

 

1400-11-02
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,887 | بازدید امروز : 37