جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمدیر گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد
مدیر گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی حکمی، دکتر الهه معتمدی سده از اعضای هیات علمی پژوهشگاه را به سمت مدیر گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صابر گلکاری در مراسم معارفه مدیر گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه با اشاره به اهمیت آموزش و ترویج، بر ضرورت برگزاری دوره‌های منظم و منسجم آموزشی و برگزاری منظم سخنرانی های علمی با حضور سخنران از داخل و خارج پژوهشگاه براساس برنامه‌ و نیاز همکاران  تأکید کرد.

تهیه و تنظیم برنامه زمانبندی شده سخنرانی های علمی و اعلام کلی پیش از موعد آن به همکاران از خواسته های موکد ریاست پژوهشگاه از گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بود.

وی در ادامه با تشکر از زحمات دکتر شبر در دوره تصدی مسئولیت گروه آموزش و ترویج اظهار داشت: تغییر مدیریت گروه با توجه به زحمات خانم دکتر شبر در بخش بیوانفورماتیک و به درخواست ایشان و به جهت سبک کردن مسوولیت های محوله ایشان با توجه به عهده دار بودن مسوولیت بخش بیوانفورماتیک توسط ایشان انجام شده است.

در ادامه دکتر پورداد، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی و دکتر آزادی، قائم  مقام فناوری پژوهشگاه در سخنانی بر ضرورت منسجم کردن امر آموزش و اهمیت ترویج دستاوردهای پژوهشگاه به منظور تسهیل انتقال دانش فنی و دستاوردهای پژوهشگاه به بخش خصوصی و مصرف‌کنندگان تأکید کردند.

دکتر الهه معتمدی استادیار گروه نانوتکنولوژی کشاورزی بوده و تحصیلات ایشان دکترای شیمی آلی از دانشگاه تربیت مدرس می باشد.

1400-10-21