logo jihad
logo jihad
جمعه 31 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerاستادیار پژوهشگاه موفق به دریافت «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» بنیاد ملی نخبگان شد
استادیار پژوهشگاه موفق به دریافت «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» بنیاد ملی نخبگان شد
استادیار پژوهشگاه موفق به دریافت «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» بنیاد ملی نخبگان شد

 

 

استادیار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به دریافت جایزه دکتر کاظمی آشتیانی(طرح حمایت از فعالیت های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان) شد.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در راستای اعطای تسهیلات حمایتی و اختصاص این جایزه به دکتر آمنه ناصری، استادیار جوان پژوهشگاه،  تفاهم نامه‌ای بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و بنیاد نخبگان استان البرز امضا شد.

جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی در راستای بند 1 مادّه 3 اساسنامه بنیاد ملی نخبگان و اقدام‌های ملی 2-1-2 و 3-1-2 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و همچنین به منظور ارتقاء توانمندی‌های استادیاران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های‌ علمی کشور اعطا می‌شود.

استادیاران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور که در زمان ارائه درخواست، کمتر از ۴۰ سال سن داشته و بیش از سه سال از تاریخ جذب آنها به عنوان عضو هیئت علمی نگذشته باشد ، درصورت کسب امتیازات لازم از فعالیت‌های نخبگانی می‌توانند از جایزه دکترکاظمی آشتیانی بهره‌مند ‌شوند.
تسهیلات این جایزه شامل بهره‌مندی از اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به تشخیص کارگروه‌های تخصصی بنیاد و
دریافت تسهیلات فرهنگی ـ رفاهی است.
 اعتبار پژوهشی به منظور توانمندسازی و تسهیلِ فعالیت‌های پژوهشیِ عضو هیئت‌ علمی مستقیماً به وی اعطا می‌شود و اعتبار تجهیزات به منظور کمک به  ایجاد امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی/ پژوهشیِ عضو هیئت ‌علمی و از طریق مؤسسه متبوع به وی اعطا می‌شود.

 فرایند انتخاب برگزیدگانِ جایزه  دکتر کاظمی آشتیانی بدین ترتیب است که فرد متقاضی در بازه‌های زمانی تعیین شده از سوی بنیاد، اطلاعات خود را در سامانۀ بنیاد (به نشانی sina.bmn.ir)  بارگذاری می‌کند.
پس از تکمیل اطلاعات توسط متقاضی، سوابق آنان در کارگروه‌های تخصصی بررسی و برگزیدگان نهایی تعیین می‌شوند.

 فرایند اعطای اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات هم بدین صورت است که پس از ثبت اطلاعات شغلی عضو هیئت علمیِ برگزیده در سامانه بنیاد، در صورتی‌ که کارگروه تخصصی، عضو هیئت علمیِ برگزیده را واجد شرایط دریافت اعتبار تجهیزات تشخیص دهد، بنیاد تفاهم‌نامه‌ای را با مؤسسه علمیِ وی برای اجرای مفاد این شیوهنامه منعقد می‌کند. 

بنیاد در ادامه طی نامه‌ای شرایط و نحوه پرداخت اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات را به عضو هیئت علمی و مؤسسه علمی وی اعلام می‌کند و
اعتبار پژوهشی پس از تایید کارگروه تخصصی و تامین اعتبار به حساب عضو هیئت علمی واریز می‌شود.

 عضو هیئت علمی باید شش ماه پس از دریافت اعتبار پژوهشی، خلاصه ای از عملکرد فعالیت‌های علمی خود را به بنیاد ارائه کند.

 عضو هیئت علمیِ مشمولِ اعتبار تجهیزات پس از ارائه گزارش عملکرد فعالیتهای علمی به منظور دریافت مبلغ اعتبار تجهیزات با ارائه پیش‌فاکتور و تاییدیه معاونت پژوهشی دانشگاه و حکم کارگزینی جدید، درخواست خود را در سامانه بنیاد ثبت نماید.

اعتبار تجهیزات به حساب موسسه متبوع واریز و از طریق مؤسسه به عضو هیئت علمی برگزیده پرداخت می‌شود.

موارد هزینه‌کرد اعتبار تجهیزات عبارت است از خرید تجهیزات از قبیل سخت‌افزار، نرم‌افزار، مواد آزمایشگاهی مصرفی و غیر مصرفی، کتاب و نشریات علمی، استفاده از شبکه خدمات آزمایشگاهی و شرکت در مجامع علمی. همچنین عضو هیئت علمی می‌تواند این اعتبار را برای شرکت در دوره‌های آموزشی داخلی (تا 10درصد اعتبار) وخارجی (تا 35 درصد اعتبار) و هزینه‌های چاپ و نشرکتاب (تا 70 درصد اعتبار) هزینه کند.

 

 

 

 

 

1400-10-06
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 521,616 | بازدید امروز : 44