پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدیدار رییس و معاون پژوهشگاه با رییس مجمع نمایندگان استان البرز
دیدار رییس و معاون پژوهشگاه با رییس مجمع نمایندگان استان البرز

رییس و معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی پژوهشگاه بیوتکنولوژی روز یکشنبه ٢٨ آذرماه جاری با رییس مجمع نمایندگان استان البرز دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این دیدار از دکتر علیرضا عباسی جهت بازدید از روند احداث و آماده سازی ساختمان جدید پژوهشگاه دعوت شد. دکتر عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی نیز که دانش آموخته بیوتکنولوژی کشاورزی و عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است در این دیدار با اشاره به خاطرات خوب خود از دوره فعالیت در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سال‌های ٧٩ تا ٨١  در خصوص ظرفیتهای پژوهشگاه در حل مشکل پسماند استان با رییس و معاون پژوهشگاه بحث و تبادل نظر کرد.   در پایان مقرر شد جلسه ای با حضور نمایندگان کانون ها و شرکتهای خصوصی مرتبط د زمینه تجاری سازی فناوریهای پژوهشگاه تشکیل شود. بحث و تبادل نظر در خصوص ردیف بودجه ای پژوهشگاه از دیگر برنامه‌های این دیدار بود.

1400-09-29