پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerآغاز بیست و دومین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش و فناوری با مشارکت پژوهشگاه
آغاز بیست و دومین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش و فناوری با مشارکت پژوهشگاه

بیست و دومین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار و نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت با مشارکت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی همزمان با هفته پژوهش در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این نمایشگاه بیش از سه هزار محصول در قالب ۷۵ غرفه حضوری و ۸۲ غرفه مجازی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است. مراسم افتتاحیه این همایش صبح امروز با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه، دکتر خیام نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و برخی معاونان پژوهشی دیگر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، دانشگاه ها و روسای پژوهشگاه ها و مؤسسات پژوهشی کشور از جمله دکتر صابر گلکاری، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم طی سخنانی در افتتاحیه نمایشگاه از ارائه ۲۱ محصول نوپدید در این نمایشگاه و فن‌بازار خبر داد. وی با ارائه گزارشی از برگزاری بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری گفت: این نمایشگاه برای سومین بار با نمایشگاه ایران ساخت به صورت مشترک برگزار می‌شود که موید همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم است. معاون پژوهشی وزیر علوم در توضیح بخش‌های مختلف این نمایشگاه گفت: در بخشی از این نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان و دستاوردهای دانشگاه‌ها و پارک‌ها ارائه می‌شود.

در نمایشگاه امسال، فناوری‌های نوپدید و آینده‌نگر در بخش جداگانه و با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ارائه می‌شود. صالحی گفت: غرفه جداگانه‌ای به محصولات شاخص و برگزیده دانشگاه‌ها اختصاص یافته که ۴۱ طرح در این غرفه در معرض نمایش گذاشته شده است. وی همچنین به بخش تستا اشاره کرد و گفت: در این بخش ظرفیت‌های علم و فناوری و نیازهای فناورانه سازمان‌ها در کنار هم ارائه می‌شود.

دکترصالحی گفت: در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، فناوری‌های نوپدید و نیازهای فناوری کشور در سال‌های آتی مورد رصد قرار خواهد گرفت. وی اظهار امیدواری کرد: با شکل‌گیری معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم شاهد تحول در نظام نوآوری باشیم و فاصله فناوری در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تا بازار کم شود. گفتنی است پس از مراسم افتتاحیه و گشایش رسمی نمایشگاه، دکتر ستاری، دکتر زلفی گل، دکتر خیام نکویی و دیگر مدیران عالی پژوهش و فناوری کشور در بازدید از نمایشگاه در جریان تازه ترین دستاوردهای پژوهشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و فناوری کشور از جمله پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی قرار گرفتند. دکتر نجفیان، رییس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر هم از دیگر مدیرانی بود که در نخستین ساعات آغاز نمایشگاه از غرفه پژوهشگاه بازدید کرد.

1400-09-23