شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبا مشارکت فعال پژوهشگاه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان البرز به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد
با مشارکت فعال پژوهشگاه

دانشگاه خوارزمی در آستانه هفته ملی پژوهش و فناوری از ۱۶ تا ۲۱ آذرماه میزبان پژوهشگران و صاحبان فناوری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان البرز بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این نمایشگاه  پس از گذراندن  نزدیک به دو سال همه گیری نفسگیر کرونایی با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد تا فرصتی برای دیدار نزدیک تر متقاضیان و صاحبان فناوری باشد.
موسسات، شرکت های دانش بنیان و شرکت های زایشی مستقر در استان البرز  در قالب ۶۰ غرفه مختلف در نمایشگاه   دستاوردهای پژوهشی و فناورانه خود را در معرض دید خریداران فناوری و بازدیدکنندگان قرار دادند.
 پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز به  روال نمایشگاه ها و فن بازارهای ملی و استانی با حضور فعال در نمایشگاه و فن بازار هفته پژوهش استان البرز به ارائه دستاوردها و توانمندی های پژوهشی و فناوری خود پرداخت.

غرفه پژوهشگاه در این نمایشگاه با استقبال گسترده مسوولان استانی و بازدیدکنندگان از این نمایشگاه رو به رو بود.

طی شش روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان البرز، دکتر صابر گلکاری - رییس پژوهشگاه - و جمعی از معاونان، مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیز ضمن بازدید از نمایشگاه در محل غرفه پژوهشگاه حضور یافتند.

1400-09-22