جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمدیر کل بازرسی گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کرد
مدیر کل بازرسی  گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کرد
مدیر کل بازرسی گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کرد

سیف الله مسرور؛ مدیر کل بازرسی استان گیلان و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری دیدار کرد. در این دیدار که با بازدید از آزمایشگاه ها، امکانات و دستگاه های آزمایشگاهی، تاسیسات و گلخانه ها همراه بود، ایشان و هیات همراه در جریان فعالیت های پژوهشی و توانمندی های پژوهشکده قرار گرفتند.

در جریان این بازید دکتر آزادی رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در سخنانی ضمن اشاره به برگزاری نشستهای علمی و تخصصی با افراد صاحب نظر در سطح استانی و ملی در زمینه های گوناگون حوزه کشاورزی و منابع طبیعی، پژوهشکده را دارای دغدغه برای حل یا کاهش چالش ها و همچنین مستعد تولید دانش فنی دانست که نیازمند حمایت در راستای توسعه همکاری ها و تعاملات در حوزه های کشاورزی، منابع طبیعی، زیست محیطی و پزشکی است.
توانایی پژوهشکده در زمینه پروبیوتیکها و جایگزینهای پروتئینی در خوراک طیور، تمرکز بر روی صنعت نوغانداری، حفظ و صیانت از ذخایر ژنتیکی اسب کاسپین، بهینه سازی دانش فنی تکثیر و ریز ازدیادی برخی گیاهان، امکان توسعه کشت و زرع، جایگاه مهندسی ژنتیک در بالا بردن بازارپسندی ارقام گیاهی، ضرورت حفظ جنگل های هیرکانی، زباله های انباشتی در منطقه سراوان، واگذاری زمین 4/2 هکتاری از سوی سازمان جهاد کشاورزی گیلان و ارزیابی آزمایشگاهی نهاده های دامی وارداتی از جمله موضوعات مطرح شده از سوی  دکتر آزادی در این بازدید بود.
مدیر کل بازرسی استان گیلان در ادامه این بازدید طی سخنانی، پژوهش را غریب و مظلوم دانست و بر ضرورت باور به علم در راستای ارتقای کیفی علم محوری در کنار ارتقای کمی آن تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه باید به پژوهش بیش از پیش بها داد، خواستار نگاه به منافع ملی و حقوق کلی جامعه شد و افزود: محدودیت های آب و خاک و رشد فزاینده آفات ما را ناگزیر میسازد که از پژوهش ها و فناوری های نوین برای استفاده بهینه از آب و خاک بهره مند شویم و از کمترین محیط بیشترین محصول را بهره برداری کنیم.
بازرس کل استان گیلان در ادامه با اشاره به ضرورت تقویت باور به مسائل علمی و استفاده از تکنولوژی برای احیای محصولات از بین رفته، خواستار آن شد که همکاری میان دستگاه های اجرایی و پژوهشی مغفول نماند و اعتماد میان آنها تقویت شود.
ایشان در پایان این دیدار آمادگی سازمان متبوع خویش را با بهره گیری از ظرفیتهای قانونی برای کمک به پژوهشکده برای حل چالش های مطرح شده در نشست، اعلام داشت.

1400-09-01