شنبه 06 آذر 1400
dividerآرشیو اخبارdividerمباحث کاربردی در ثبت اختراع، موضوع سخنرانی 30 آبان ماه پژوهشگاه
مباحث کاربردی در ثبت اختراع، موضوع سخنرانی 30 آبان ماه پژوهشگاه

مباحث کاربردی در ثبت اختراع، موضوع سخنرانی 30 آبان ماه پژوهشگاه در ادامه سلسله سخنرانی های هفتگی پژوهشگاه، سید ابراهیم موسوی مطلق در سخنرانی 30 آبان ماه از مباحث کاربردی در ثبت اختراع می گوید. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی،طی سه قرن اخیر منبع اصلی ثروت در اقتصاد از منابع طبیعی به دارایی‌های ملموس ساخته بشر و از آن به دارایی‌های غیرملموس تغییر جهت داده است.

در اقتصاد کشاورزی زمین و در اقتصاد صنعتی منابع طبیعی و نیروی کار انسانی منابع اصلی می‌باشند؛ اما اقتصاد دانش محور اقتصادی است که دانش منبع اصلی می‌باشد. اقتصادی که تولید و بهره برداری از دانش نقش اساسی در تولید ثروت دارد. لیکن تولید دانش فرآیندی خودکار نمی‌باشد و نیاز به فراهم ساختن بسترهای مورد نیاز و انجام حمایت می‌باشد. حقوق مالکیت فکری یکی از زیرساخت‌های ضروری برای حمایت از تولید، بکارگیری و اشاعه دانش می‌باشد. یکی از انواع مالکیت‌های فکری که نقشی غیرقابل انکار در ترغیب سرمایه‌گذاری‌های فکری و مالی دارد، حق اختراع است. حمایت از اختراع از اصول بنیادین توسعه می‌باشد و امروزه کمتر کشوری است که این اصل را نپذیرفته باشد. لکن، حمایت از اختراعات منوط به رعایت شرایطی است. سخنرانی آتی پژوهشگاه که صبح یکشنبه 30 آبان به صورت مجازی برگزار می‌شود کوششی است در جهت بررسی شرایط مذکور و طرح مباحث کاربردی در فرآیند ثبت اختراعات. علاقمندان به شرکت در این وبینار از ساعت 11 لغایت 12:30 به نشانی Web.agritak.ir و در ادامه به صفحه آموزش مجازی کشاورزی، صفحه کانال موسسات و مراکز ملی پژوهشی و نهایتا صفحه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مراجعه کنند.

1400-08-27