شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمصاحبه داوطلبین مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی انجام شد
مصاحبه داوطلبین مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی انجام شد

مصاحبه داوطلبین ورود به مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی آغاز شد

ارزیابی متقاضیان ورود به مقطع دکتری پژوهش محور رشته بیوتکنولوژی کشاورزی روز دوشنبه مورخ 19 تیرماه جاری در  همایش های پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی این پژوهشکده، ارزیابی علمی و فردی داوطلبان ورود به مقطع دکتری پژوهش محور رشته بیوتکنولوژی کشاورزی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با موضوعات مختلف علمی-تخصصی، زبان انگلیسی و بیوانفورماتیک توسط داوران داخلی و خارجی پژوهشکده بترتیب در سه کمیته جداگانه صورت خواهد پذیرفت

بر پایه همین گزارش، تعداد 24 نفر از داوطلبان پذیرفته شده توسط آزمون سراسری سازمان سنجش و آموزش کشور که حد نصاب اعلام شده پژوهشکده جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری را کسب نموده اند روز دوشنبه در این مصاحبه شرکت می کنند که براساس ارزیابی های انجام شده از این تعداد هفت نفر مجوز ادامه تحصیل در این پژوهشکده را اخذ می کنند.

بنابر اعلام اداره آموزش های تخصصی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی جذب دانشجویان از بین داوطلبینی خواهد بود که پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد خود را در زمینه بیوتکنولوژی گذرانده اند یا با مفاهیم و تکنیک های پایه بیوتکنولوژی کشاورزی آشنایی مناسبی داشته و بر اساس عناوین پروژه هایی که در گروه های پژوهشی مختلف بر روی سایت پژوهشکده مشخص شده، طرح واره مناسبی تنظیم و ارائه نمایند.

لازم به ذکراست حد نصاب سنجش نهایی، کسب حداقل 75% امتیاز مصاحبه خواهد بود و پذیرش داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان پژوهشکده قرار گیرند، بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی آنان منوط به تایید صلاحیت عمومی از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو در وزارت علوم خواهد بود.
اعلام نتایج قطعی داوطلبین ورود به مقطع دکتری پژوهشکده از طریق صفحه اصلی تارنمای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به نشانی www.abrii.ac.ir اطلاع رسانی خواهد شد.

تهیه و تنظیم خبر: سیدعلی میربابائی

عکس: سینا معتمدراد