سه شنبه 04  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerکارگاه‌ آموزشی «بیوانفورماتیک و کاربرد در زیست شناسی» برگزار شد
کارگاه‌ آموزشی «بیوانفورماتیک و کاربرد در زیست شناسی» برگزار شد

کارگاه‌ آموزشی «بیوانفورماتیک و کاربرد در زیست شناسی» هشتم شهریورماه با سخنرانی عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرسان کارگاه آموزشی آنلاین «بیوانفورماتیک و کاربرد در زیست شناسی»، دکتر زهرا سادات شبر، عضو هیات علمی گروه پژوهشی زیست شناسی سیستم های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دکتر نازنین امیربختیار، پژوهشگر بخش تحقیقات ژنتیک موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، بودند.

رویکرد تلفیقی در علوم زیستی، مقدمه‌ای بر بیوانفورماتیک و زیست شناسی سامانه ای، بازیابی اطلاعات از پایگاه های داده های زیستی، مفهوم هستی شناسی و نحوه تعیین نقش ژن ها و طراحی پرایمر از جمله محورهای این کارگاه آموزشی یک روزه بودند. کارگاه آموزشی «بیوانفورماتیک و کاربرد در زیست شناسی» از کارگاه های جنبی هفتمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران بود که دهم و یازدهم شهریورماه جاری به همت انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

1400-06-09