پنج شنبه 29 مهر 1400
dividerآرشیو اخبارdividerواکسیناسیون شاغلین پژوهشگاه علیه ویروس کووید 19
واکسیناسیون شاغلین پژوهشگاه علیه ویروس کووید 19

با پیگیری های انجام شده توسط روابط عمومی پژوهشگاه،  همکاران و دانشجویان روز جمعه با حضور در سالن ورزشی بعثت کرج، واکسن کووید 19 دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با توجه به تزریق واکسن به همکاران و دانشجویان، نوبت دوم تزریق به آنها، سه ماه دیگر می باشد.

پیگیری های لازم برای هماهنگی با مرکز بهداشت شرق شهرستان کرج به منظور واکسیناسیون همکارانی که روز جمعه پنجم شهریورماه موفق به تزریق واکسن نشده اند در حال انجام است.
طبق برنامه ریزی انجام شده مقرر شده به منظور ایمن سازی شاغلین پژوهشگاه در برابر بیماری کووید١٩، واکسیناسیون کلیه گروه های شغلی و دانشجویی مطابق برنامه صورت گیرد.

1400-06-06