پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerچهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران با مشارکت پررنگ محققین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران به همت انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاه یزد و انجمن‌های علمی و موسسات پژوهشی این حوزه از سی و یک مردادماه تا دوم شهریورماه ۱۴۰۰ به صورت آنلاین (برخط) برگزار شد.

در این دوره همایش که با حضور بیش از دو هزار و ۹۰۰ نفر از اساتید، محققان و دانشجویان بیوتکنولوژی کشور برگزار شد، بالغ بر ۶۰۰ مقاله علمی در قالب سخنرانی و پوستر ارائه شدند.
اعضای هیات علمی و محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز به روال دوره‌های قبلی این همایش، مشارکت گسترده‌ای در مراحل مختلف برگزاری همایش داشتند.

دبیر علمی چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران، دکتر بهزاد قره‌یاضی، استاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بود که متاسفانه در نیمه خرداد ماه امسال در پی ابتلا به بیماری کرونا دیده بر جهان فروبست.
 در پایان این همایش دکتر مهران عنایتی شریعت پناهی، دکتر شهره آریایی نژاد و دکتر مطهره محسن پور از اعضای هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در جمع ارائه‌دهندگان مقالات برتر همایش معرفی و تقدیر شدند.

اجرای مراسم ویژه بزرگداشت زنده‌یاد دکتر قره‌یاضی و اعطای لوح تقدیر انجمن بیوتکنولوژی ایران به خانواده استاد، سخنرانی اساتید برجسته داخلی و خارجی، برپایی نشست‌های تخصصی جنبی و معرفی و تجلیل از دکتر محمود تولائی به عنوان چهره تاثیرگذار بر توسعه بیوتکنولوژی کشور و مهندس صادق شجاعی به عنوان دانشور جوان برگزیده بیوتکنولوژی کشور از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

همایش بین‌المللی و کنگره ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران، هر دو سال یک بار به منظور آشنایی پژوهشگران و تولیدکنندگان داخلی با جدیدترین دستاوردهای زیست فناوری ایران و جهان برگزار می‌شود. این دوره از همایش به منظور تاکید بر اهمیت زیست فناوری در حوزه امنیت غذایی و تبیین این مهم با شعار «سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت» برگزار شد.

1400-06-03