جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerفرزند تیزهوش همکار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مورد تقدیر قرار گرفت
فرزند تیزهوش همکار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مورد تقدیر قرار گرفت

دکتر صابر گلکاری، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اهدای لوح تقدیر، موفقیت فرزند یکی از همکاران در قبولی در آزمون مدرسه تیزهوشان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سیده ملیکا اسحاقی، فرزند همکار ارجمند، سرکار خانم مهندس شهلا خیرخواه در آزمون دبیرستان استعدادهای درخشان (تیزهوشان) پذیرفته شده است.

دکتر گلکاری در لوح تقدیر اعطایی به این دانش‌آموز کوشا آورده است:  «درخشش دختران ایرانی در عرصه های محتلف، بیانگر بالندگی و شکوفایی نسل نوینی از نوجوانان کشورمان هست  که می توانند قله های  افتخار  رفیع تری را در سطح بین‌المللی نیز  فتح کنند.

موفقیت  در آزمون تیزهوشان   توسط شما برگ زرینی از شکوفایی و تبلور تلاشهای مجدانه نسل پویا و  پرتلاش کشورمان در افقهای   علمی  می باشد.

فرصت را غنیمت شمرده با ارج نهادن  به همت والای آن دانش آموز عزیز این موفقیت  را به شما و خانواده گرامی تان تبریک و تهنیت عرض نموده و به پاس تلاشهای ارزشمندتان این لوح، تقدیم حضور می‌شود.

درخشش و پیشرفت روزافزونتان را از درگاه خداوند منان آرزومندم.»

1400-05-16