پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری منصوب شد
سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری  منصوب شد
سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری منصوب شد

روز دوشنبه 31 خرداد، آیین تودیع دکتر مجید متقی طلب و معارفه دکتر رضا آزادی، با رعایت شیوه نامه های مقابله با کرونا و با حضور مهندس الماسی رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، دکتر گلکاری رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، دکتر حسینی رییس موسسه تحقیقات برنج کشور، دکتر شناور ماسوله رییس موسسه تحقیقات تاسماهیان دریای خزر، دکتر فلاح رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، دکتر میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، دکتر پورداد معاون پشتیبانی و برنامه ریزی پژوهشگاه، شماری از اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان و همچنین اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارکنان پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در سالن آمفی تئاتر این پژوهشکده در شهرستان رشت برگزار شد.

در این آیین، مهندس الماسی در سخنانی با اشاره به رابطه خوب پژوهشکده با سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و تلاش های ارزنده و قدم های مثبت دکتر متقی طلب برای تقویت بیوتکنولوژی، بر پیوند میان پژوهش و بخش خصوصی و ایجاد فضای خوب و بسترسازی مناسب این ارتباط تاکید کرد. او با ارائه آماری با اشاره به پتانسیل بالای گیلان در حوزه کشاورزی، بر قابلیت اجرا و کاربردی شدن بیشتر پژوهش ها در عرصه های کشاورزی تاکید کرد.

در ادامه دکتر میرحسینی، طی سخنانی با اشاره به اینکه به عنوان یک عضو هیات امنای پژوهشگاه، در جریان فعالیت های مثبت و موثر پژوهشگاه و پژوهشکده است، به اهمیت و جایگاه پژوهشکده و تاثیر آن در منطقه شمال کشور و در حوزه جانوری در کل کشور پرداخت و دکتر متقی طلب را از چهره های شناخته شده ملی و بین المللی در زمینه فناوری و نوآوری دانست و خواستار صیانت و حفاظت از سرمایه های انسانی کشور شد.

در ادامه دکتر متقی طلب طی سخنانی با تاکید بر اینکه همه ما خدمتگزار و بدهکار مردم هستیم، برای دکتر آزادی آرزوی توفیق کرد. او در ادامه با اشاره به ظرفیتهای پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری از جمله در امکانات و زیرساخت ها و همچنین وجود مراکز پژوهشی ملی و دانشگاهی معتبر در استان گیلان، بر ضرورت هماهنگی بیشتر و تعامل میان آنها تاکید کرد.

دکتر متقی طلب در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دوسال و نه ماهه خود شامل تجهیز کامل دستگاه ها و امکانات در زمینه کارهای میکروبی، تبدیل دستاوردهای پژوهشی در زمینه پروبیوتیک ها در قالب قرارداد 15 ساله با بخش خصوصی، معرفی رقم تازه مرکبات، پیشبرد کارهای مرتبط با طرح برگ توت، علیرغم مشکلات و کمبود اعتبارات جاری پرداخت. او با اشاره به اینکه یک کمبود بزرگ در پژوهشکده، بحث کمبود نیروی انسانی می باشد، بر مدیریت تحقیقات و برنامه ریزی همراه با ثبات و آرامش تاکید کرد و در پایان از یکایک کارکنان پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری قدردانی کرد.

در ادامه این مراسم، دکتر گلکاری با عرض تسلیت درگذشت همکار فقید دکتر قره یاضی، وی را فردی دارای صفات مثبت، خادم، شجاع و باصداقت دانست و از تلاش های آن زنده یاد به عنوان بنیانگذار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده های منطقه ای قدردانی کرد.

رییس پژوهشگاه با اشاره به این که استان گیلان موقعیت و جایگاه ممتازی از نظر وجود موسسه های ملی و بین المللی و دانشگاه های معتبر دارد، بر رابطه تنگاتنگ میان موسسه های پژوهشی، دانشگاهی، بخش اجرا و بخش خصوصی تاکید کرد و آن را سبب اثربخشی فعالیتها و سوق دادن منابع موجود به سمت اثرگذاری بیشتر و حل چالش های بهره برداران و معضلات کشور در حوزه کشاورزی برشمرد. وی با اشاره به اینکه با قدردانی و ارزش گذاشتن بر کارها و زحماتی که در گذشته انجام شده می توانیم آینده خوبی داشته باشیم، از دکتر متقی طلب بابت تلاشهایش در دوران تصدی ریاست پژوهشکده و هدایت طرح ها و جذب اعتبارات سپاسگزاری کرد.  دکتر گلکاری همچنین دکتر آزادی را فردی با تعصب نسبت به گیلان، دارای انگیزه برای ارتقای بیشتر پژوهشکده و دارای پیشینه کاری خوب علمی و اجرایی دانست.

دکتر گلکاری در پایان ضمن تاکید بر اهمیت پیگیری بحث تامین نیروی انسانی و همچنین اعتلای علمی مجموعه پژوهشگاه و پاسخگویی به تعهدات در سطح استانی، ملی و بین المللی، از دکتر متقی طلب خواست که در زمینه انتقال فناوری و انتقال یافته به بخش خصوصی همچنان در کنار پژوهشگاه و پژوهشکده بماند.

در ادامه، دکتر آزادی، رییس جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری طی سخنانی، ضمن تقدیر از دکتر متقی طلب به عنوان یکی از پیشگامان علم و فناوری کشور و همچنین تشکر از دکتر گلکاری و دکتر پورداد به دلیل سپردن مسئولیت پژوهشکده، بر پیگیری شعار سازمانی تحقیق برای توسعه تاکید کرد و فعالیت پژوهشکده را مبتنی بر تامین منابع انسانی، کمک گرفتن از ظرفیت های اعضای هیات علمی موسسه های پژوهشی و دانشگاهی گیلان و استانهای مجاور، انجام کارها بصورت تیمی و تاثیرگذاری بر جامعه علمی دانست. او در پایان از موسسه های پژوهشی خواست پژوهشکده را پایگاه علمی خود بدانند و اعضای هیات علمی و پژوهشگران همچنان در همکاری و همراهی مثبت با یکدیگر و مدیریت باشند.

این آیین، با اهدای لوح های سپاس از دکتر متقی طلب از جانب موسسه های پژوهشی گیلان و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان و همچنین اهدای حکم انتصاب دکتر آزادی به سمت سرپرست پژوهشکده از سوی دکتر گلکاری به پایان رسید.

1400-03-31