جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerزمان مصاحبه دانشجویان دکتری اعلام شد
زمان مصاحبه دانشجویان دکتری اعلام شد

اداره آموزشهای تخصصی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی برنامه زمانبندی مصاحبه دانشجویان پژوهش محور مقطع دکترای این پژوهشکده را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی این پژوهشکده،  مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکتری پژوهش محور رشته بیوتکنولوژی کشاورزی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی طی روزهای  دوشنبه و سه شنبه 19 و 20 تیرماه جاری صورت خواهد گرفت .

بر پایه همین گزارش، داوطلبان پذیرفته شده توسط آزمون سراسری سازمان سنجش و آموزش کشور که این پژوهشکده را جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری برگزیده اند مکلفند  ضمن تکمیل فرمه ای مربوطه و تشکیل پرونده نزد آموزش پژوهشکده، کلیه مستندات و مدارک لازم را از تاریخ 16 لغایت 31 خرداد ماه به اداره آموزش پژوهشکده ارسال نموده و اصل مدارک و مستندات را نیز در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

دکتر مریم شهبازی رییس اداره آموزش­های تخصصی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن تایید این خبر، اضافه کرد جذب دانشجویان از بین داوطلبینی خواهد بود که پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد خود را در زمینه بیوتکنولوژی گذرانده­اند یا با مفاهیم و تکنیک های پایه بیوتکنولوژی کشاورزی آشنایی مناسبی داشته و بر اساس عناوین پروژه هایی که در گروه های پژوهشی مختلف بر روی سایت پژوهشکده مشخص شده، طرح واره مناسبی تنظیم و ارائه نمایند.

دکتر شهبازی در پایان تصریح کرد: حد نصاب سنجش نهایی، کسب حداقل 75% امتیاز مصاحبه خواهد بود و پذیرش داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان پژوهشکده قرار گیرند،  بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی آنان منوط به تایید صلاحیت عمومی از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

لازم به ذکر است اطلاعیه جامع زمانبندی و فرمهای مورد نیاز مصاحبه داوطلبان دکتری پژوهش محور ورودی 96 پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در صفحه اصلی پایگاه اطلاع رسانی رسمی این پژوهشکده به نشانی www.abrii.ac.ir  درج شده است.

1396-03-22