پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدکتر بهزادقره یاضی عضو هیات علمی و مؤسس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی دعوت حق را لبیک گفت

دکتر بهزاد قره‌یاضی، دانشمند برجسته مهندسی ژنتیک کشور و مؤسس و استاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، صبح امروز در پی ابتلا به بیماری کرونا دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، استاد قره‌یاضی، دانش‌آموخته پسادکتری ژنتیک گیاهی موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج و دکتری ژنتیک (گرایش مولکولی) دانشگاه فیلیپین بود، علاوه بر سابقه معاونت آموزش و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی و ریاست سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی (اسفند 1379- خرداد 1382)، ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی( ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴) و ریاست امور پژوهش و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مرجع ملی ایمنی زیستی و رییس انجمن ایمنی جمهوری اسلامی بود.

وی همچنین کارشناس مورد تائید سازمان بهداشت جهانی و سازمان خواربار جهانی در زمینه ایمنی زیستی، متخصص ایمنی زیستی پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا (Roster of experts)، عضو هیئت مدیره نهضت پژوهشگران و ناظران بخش عمومی (PRRI) بود. وی در سال‌های ۱۳۶۸ تا ۷۱ ریاست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی صومعه سرا (دانشگاه گیلان) را نیز عهده دار بود.

زنده ‌یاد دکتر قره‌یاضی به عنوان پیشگام دانش عملی محصولات کشاورزی تراریخته در ایران، منطقه و جهان اسلام بود.

1400-03-15