logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشکده(96/3/1)
بازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشکده(96/3/1)
بازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشکده(96/3/1)

        بازدید دانشجویان رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه رامین خوزستان

 

ده نفر از دانشجویان رشته زراعت و اصلاح نباتات در مقطع کارشناسی دانشگاه رامین خوزستان از امکانات و فعالیت­های پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

در راستای بسترسازی و آشنایی دانشجویان کشور با امکانات و فعالیت­ های مراکز علمی کشور دانشجویان مذکور در معیت دکتر موسوی استاد مربوطه روز دوشنبه اول خرداد ماه سال جاری وارد پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شدند و پس از مشاهده فیلم معرفی پژوهشکده و استماع توضیحات کلی معرفی پژوهشکده به ترتیب از بخشهای تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی، کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، بیوتکنولوژی میکروبی و زیست شناسی سامانه ­ها بازدید کردند. دکتر موسوی استاد مربوطه در پایان بازدید ضمن تشکر از مدیران پژوهشکده بابت فراهم نمودن این بازدید، امکانات و فعالیت­ های پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی را به گونه­ای توصیف کرد که مورد نیاز همه متخصصان این عرصه می­ باشد و در این حین دانشجویان مقاطع مختلف رشته­ های کشاورزی نیاز­مند بازدید از این مجموعه ­ها هستند.

مدرس دانشکده کشاورزی دانشگاه رامین خوزستان طی مصاحبه ای با اداره روابط عمومی افزود: بیوتکنولوژی کشاورزی رشته ای نوپا و تازه ورود به دانشکده کشاورزی رامین است که به تازگی جایگاه خودش را در آزمایشگاه های تحقیقاتی پیدا کرده است. وی ادامه داد اخیرا طی 2 سال گذشته دانشگاه رامین اقدام به جذب دانشجو در رشته بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد می کند که امیدواریم این حرکت در راستای حل معضلات جدی استان خوزستان قرار گیرد. دکتر موسوی ادامه داد از آنجا که بیوتکنولوژی عضو جدید گروه کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه رامین می باشد، هنوز پروژه های جدی در این زمینه آغاز به کار نکرده اند. وی گفت امروزه پروژه های کلان و عظیم در سطح کشور با ترکیب اصلاح، زراعت و بیوتکنولوژی میتواند نتیجه بخش و ارزشمند باشند و چه بسا جدا در نظر گرفتن هریک از آن ها باعث توقف، افزایش هزینه و بی نتیجه ماندن آن کار تحقیقاتی می شود. مدرس دانشگاه خوزستان اشاره کرد معضل جدی استان خوزستان آلودگی هوا و ریزگرد ها هستند که می توان با اصلاح گیاهان بومی استان و  افزایش کاشت نهال و گیاهان مقاوم به خشکی و شوری آن را کنترل نمود و با اقدامات بجا و استفاده از فن آوری های نوین نظیر بیوتکنولوژی، تنفس سالم را به ریه های مردم این شهر بازگرداند. وی اذعان داشت با استفاده از فناوری زیستی و یا همان بیوتکنولوژی می توان اهداف اقتصادی هدفمند را در راستای حل مشکلات استان خوزستان نظیر بیابان زدایی، جلوگیری از فرسایش خاک و کنترل ریزگردها که مستقیما با سلامتی مردم شهر مرتبط هستند پیش بینی نمود. وی در پایان با تاکید بر اینکه برخی گیاهان بومی خوزستان نظیر نخل، کنار و انجیر معابد از ارزش اقتصادی بالایی برخوردارند گفت: انتظار می رود محققان و پژوهشگران عرصه کشاورزی از روش های نوین در کشاورزی نظیرکشت بافت و مهندسی ژنتیک در جهت افزایش سطح تولید و مقاومت به آفات از این گیاهان برای افزایش سرانه فضای سبز شهری در این استان بهره گیرند.

گفتنی است در راستای تور بازدید های علمی دو روزه در کرج و رامسر بازدید از مزارع ارگانیک برنج، پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، مزارع غلات و چغندر قند در دست اقدام قرار دارند.

عکس: سینا معتمدراد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1396-03-01
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,859 | بازدید امروز : 9