جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه آذربایجان از پژوهشکده(96/2/27)
بازدید دانشجویان دانشگاه آذربایجان از پژوهشکده(96/2/27)

آشنایی با پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ،گام بزرگ توانمند سازی دانشجویان

دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با توانمندی ­ها و اهداف پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی آشنا شدند.

روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه جاری همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات تعداد 30 نفر از دانشجویان رشته بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در معیت دکتر پژوهنده مدیر گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه مزبور از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدیدکنندگان پس از مشاهده فیلم معرفی پژوهشکده و ارائه توضیحات کارشناس اداره روابط عمومی و ترویج یافته­ ها از دو بخش کشت بافت و سلول و مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید و از نزدیک با اهم وظایف دو بخش آشنا شدند.

بر پایه همین گزارش بازدید از اتاق رشد (فایتوترون) و گلخانه کشت محصولات تراریخته از دیگر برنامه­های این بازدید بود.

دکتر پژوهنده استاد همراه بازدیدکنندگان در پایان این بازدید ضمن مصاحبه­ای  با روابط عمومی پژوهشکده ضمن تشکر از فراهم شدن این بازدید ، پژوهشکده را قویترین و بزرگترین مرکز بیوتکنولوژی کشاورزی جمهوری اسلامی ایران دانست که بازدید دانشجویان از پژوهشکده را بسیار مفید و از ضرورت های دانشجویان این رشته دانست.

مدیر گروه بیوتکنولوژی دانشگاه آذربایجان در پایان ضمن تاکید بر اهمیت این مجموعه علمی برای اقتصاد کشور، مراکز علمی بیوتکنولوژی کشاورزی کشور را نقاط قوت این علم و از سرمایه­های کشور برای امیددهی به آینده سازان کشور که این رشته را برای تحصیل برگزیده­اند، برشمرد. گفتنی است دانشجویان رشته بیوتکنولوژی دانشگاه آذربایجان پس از این بازدید از دیگر موسسات تحقیقاتی مستقر در مجموعه بازدید کردند.

عکس: سینا معتمدراد

1396-02-27