پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه تهران از بخش نانو(96/2/25)
بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از بخش نانو(96/2/25)

بازدید اختصاصی تعدادی ازدانشجویان گروه کشاورزی دانشگاه تهران از بخش تحقیقات نانوتکنولوژی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات دانشگاه تهران از بخش تحقیقات نانوتکنولوژی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

جمعی از دانشجویان رشته زراعت و اصلاح نباتات مقطع کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران  به سرپرستی کارشناس گروه این رشته در بازدید از بخش نانوتکنولوژی کشاورزی با اهم دستاورد ها و اهداف و تجهیزات این بخش تحقیقاتی آشنا شدند .به گزارش اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها طی این بازدید خانم مهندس ملک محمدی کارشناس آزمایشگاه نانوتکنولوژی به توضیحاتی پیرامون علم سیتوژنتیک پرداخت و تشریح کرد سیتوژنتیک علمی است که به بررسی ساختار و شناسایی کروموزوم ها می پردازد. وی در تکمیل توضیحاتش افزود در نانوتکنولوژی با استفاده از نانوذرات و رنگ های فلورسنت می توان به رنگ کردن قسمت های مختلف کروموزم پرداخت تا از این طریق قسمت های جابه جا شده و یا ناهنجاری های کروموزمی قابل شناسایی شوند. در بخش دوم بازدید خانم مهندس هادیان کارشناس دیگر بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی توضیحات تکمیلی در راستای تجهیزات میکروسکوپی بخش ارائه نمود. وی در مصاحبه با اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها افزود در توضیحاتی که به دانشجویان ارائه دادیم آشنایی با انواع میکروسکوپ ها نظیر میکروسکوپ های اپتیکی، فلورسنت، کانفوکال، الکترونی و میکروسکوپ نیروی اتمی(AFM) را شرح داده شد. وی ادامه داد هرچند در بخش نانوتکنولوژی تنها دو میکروسکوپ اپتیکی و AFM موجود می باشد اما سعی شد با در معرض نمایش گذاشتن نمونه های اسکن شده از این تجهیزات، دانشجویان را از نزدیک با نحوه بزرگنمایی در این میکروسکوپ ها آشنا کنیم.

گفتنی است دانشجویان مذکور پس از این بازدید ضمن ابراز خرسندی و رضایت از بازدید، تجهیزات موجود در بخش نانوتکنولوژی را در سطح بالای تحقیقات دانستند.

عکس: سینا معتمدراد

1396-02-25