پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد. (96/2/23)
بازدید دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد. (96/2/23)

بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه فردسی مشهد از بخش های تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد برای آشنایی با  نحوه فعالیت پژوهشگران در بخش های تحقیقاتی شش گانه آشنا شدند

8 نفر از دانشجویان مقطع دکتری رشته بیوتکنولوژی کشاورزی به سرپرستی دکتر علیرضا سیفی صبح روز شنبه 23 اردیبهشت از 6 بخش تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شامل بخش تحقیقات فیزیولوژی گیاهی، بخش تحقیقات کشت بافت و سلول، بخش تحقیقات مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی، بخش تحقیقات زیست شناسی سامانه ها و بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند. در این بازدید برخی از اعضای هیأت علمی به همراه روسای بخش های تحقیقاتی توضیحات مفصلی از نحوه فعالیت، دستاورد ها، پروژه های در دست اجرا و نحوه کار با تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاهی ارائه دادند.

دکتر علیرضا سیفی که سمت مدیر مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شرق و شمال شرق کشور(مشهد) را بر عهده دارد، طی مصاحبه ای با روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی گفت: هدف از انجام این بازدید آشنایی دانشجویان با پروژه های مختلف و قابلیت ها و پتانسیل های بیوتکنولوژی کشاورزی می باشد که به دانشجویان کمک می کند در انتخاب موضوع پایان نامه های خود هوشمندانه عمل کنند. وی در ادامه افزود: از آنجایی که پژوهشکده بیوتکنولوژی از جایگاه اول و یا دوم در سطح کشور برخوردار است مسلما امکانات و تجهیزات مورد استفاده در این مجموعه در سطح بالایی قرار دارد که سبب می شود دانشجو دید وسیع و متفاوتی به بیوتکنولوژی پیدا کند. وی همچنین ابراز امیدواری کرد پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی مشهد به زودی طی ماه های آینده به طور جدی و رسمی راه اندازی خواهد شد. مدیر مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی مشهد در پایان اضافه کرد: در این تور علمی دو روزه بازدیدهایی از بانک ژن موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، موسسه کنترل و گواهی بذر، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک، موسسه گیاه پزشکی و باغ گیاه شناسی چیتگر برای دانشجویان تدارک دیده شده است.

عکس: سینا معتمدراد

1396-02-23