logo jihad
سه شنبه 07 بهمن 1399
dividerآرشیو اخبارdividerدر قالب تفاهم‌نامه‌ای، دانش فنی پژوهشگاه در زمینه تولید استارترهای لبنی به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی منتقل می‌شود
در قالب تفاهم‌نامه‌ای، دانش فنی پژوهشگاه در زمینه تولید استارترهای لبنی به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی منتقل می‌شود
در قالب تفاهم‌نامه‌ای، دانش فنی پژوهشگاه در زمینه تولید استارترهای لبنی به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی منتقل می‌شود

 


پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب تفاهم‌نامه ای با انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی در زمینه انتقال فناوری و تجاری‌سازی استارترهای مورد نیاز صنایع لبنی با انجمن همکاری می‌کند. 


دکتر محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه با اعلام این مطلب به روابط عمومی پژوهشگاه خاطرنشان کرد: مدت این تفاهم‌نامه که به امضای دکتر خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه و دکتر میراسلام تیموری، رییس انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی رسیده، پنج سال است که با توافق طرفین قابل تمدید است. 
وی با اشاره به این که استارترها در تولید محصولات لبنی تخمیری از جمله پروبیوتیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: استفاده از این میکروارگانیسم های تخمیری جهت تهیه و تولید فرآورده های لبنی پیشینه ای تاریخی دارد که با گذشت زمان و پیشرفت علم، تولید مرغوب ترین محصولات لبنی را که می توانند بر سلامت مصرف کننده تاثیر مستقیم داشته باشند میسر کرده است. 
محصولات لبنی سنتی ما، منابع با ارزشی جهت جداسازی باکتری های پروبیوتیک هستند که افزودن این نوع باکتری ها به عنوان استارتر به پنیر و ماست های صنعتی این امکان را فراهم می کند که محصولات لبنی با ویژگی های مطلوبی به بازار عرضه شود

 

  

 

 

1399-10-01
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 391,043 | بازدید امروز : 82