جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه اصفهان از پژوهشکده.(96/2/20)
بازدید دانشجویان دانشگاه اصفهان از پژوهشکده.(96/2/20)

بازدید گروه دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

دانشجویان مقطع کارشناسی رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه صنعتی اصفهان از بخش­های تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

روز چهارشنبه بیستم اردیبهشت ماه جاری گروهی 16 نفره از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان پس از ورود و تماشای فیلم معرفی پژوهشکده توسط یکی از کارشناسان اداره روابط عمومی و ترویج یافته­ها با اهداف کلی و زمینهفعالیت پژوهشکده آشنا شدند و در ادامه از بخش­های تحقیقاتی پژوهشکده بازدید کردند.

بر پایه همین گزارش دانشجویان از بخش های تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی ، کشت بافت و سلول، انتقال ژن و بیوتکنولوژیمیکروبی بازدید کردند که همراه با توضیحات فنی اعضای هیات علمی و کارشناسان این بخش­ها  با اهم فعالیت­های علمی پژوهشکده آشنا شدند.

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان مرکز پیشتاز علم بیوتکنولوژی کشاورزی همواره پذیرای دانشجویان مقاطع مختلف رشته کشاورزی دانشگاههای کشور جهت بازدید و انتقال تجربیات علمی بوده است.

1396-02-20