logo jihad
logo jihad
شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمرحله هفتم تست تشخیص کووید 19 در پژوهشگاه انجام شد
مرحله هفتم تست تشخیص کووید 19 در پژوهشگاه انجام شد
مرحله هفتم تست تشخیص کووید 19 در پژوهشگاه انجام شد

 

مرحله هفتم تست تشخیص کووید 19 پیرو مصوبه کارگروه کرونای پژوهشگاه به منظور شناسایی موارد ابتلا و حصول اطمینان کامل از سلامت کارکنان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی انجام شد.

 

 دکتر فواد مرادی، دبیر کارگروه کرونای پژوهشگاه با اعلام این مطلب به روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: در راستای تست های دوره ای که از ابتدای شیوع کووید 19 به طور مستمر در پژوهشگاه انجام می شود، روز سه شنبه مجددا تست PCR  روی تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان پژوهشگاه انجام شد و نتیجه تست روز پنج شنبه به اطلاع همکاران رسید.

 وی خاطرنشان کرد: با هدف تسهیل دسترسی همکاران به تست PCR و تشخیص کرونا بدون مراجعه به مراکز  درمانی که می تواند خطر آلودگی افراد سالم به ویروس را به شدت افزایش دهد در این مرحله نیز تیمی از کارشناسان یکی از معتبرترین آزمایشگاه های تشخیص طبی استان در پژوهشگاه حضور یافتند و در محوطه باز و در شرایطی کاملا ایمن و بدون هرگونه ازدحام که دقت را کاهش می دهد تست PCR را انجام دادند.

مرادی تصریح کرد: براساس مصوبات کارگروه کرونا، همکارانی که در هر مرحله تست کرونای آنها مثبت بوده مدت 14 روز مرخصی ویژه دریافت می کنند و طی این دوره از بسته حمایتی شامل اقلام مختلف بهداشتی بهره مند می شوند. این گروه از همکاران در پایان مرخصی پس از انجام تست مجدد و ارائه تاییدیه پزشکی امکان حضور  در پژوهشگاه را پیدا می کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تست های دوره ای که به روش سرولوژی و  PCR در پژوهشگاه انجام می شود، وضعیت سلامت همکاران از طریق تب سنجی روزانه و بررسی علائم ظاهری نیز کنترل می شود و همکاران با ریسک بالا یا مشکوک به بیماری در هر زمان برای انجام تست به مراکز تشخیصی ارجاع می شوند. 

مدیر امور اداری و پشتیبانی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکید کرد: این پژوهشگاه از بدو بروز بیماری کووید 19 در کشور با تشکیل ستاد ویژه، اجرای دقیق و سختگیرانه تمامی ضوابط و پروتکل های ملی پیشگیری و کنترل این بیماری را در دستور کار قرار داده و در این راستا نسبت به ضدعفونی کامل ساختمان پژوهشگاه، ساختمان اداری و تمام محوطه پژوهشگاه به صورت هر روزه (پس از پایان ساعت اداری) طبق آخرین دستورالعمل های بهداشتی و تاکیدات مراجع  بهداشتی بین المللی اقدام می شود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ظروف حاوی محلول ها و ژل ضدعفونی در بخش های مختلف پژوهشگاه تعبیه و حوضچه ضدعفونی کفش ها هم در ورودی ساختمان ها  مستقر شده است. همچنین بسته های اقلام پیشگیری شخصی شامل ژل ضدعفونی، ماسک و دستکش بین همکاران توزیع شده است.
مرادی تصریح کرد: براساس مصوبه کارگروه کروناویروس پژوهشگاه، همکاران و مراجعان تنها با داشتن ماسک و دستکش مجاز به حضور در پژوهشگاه هستند و در صورت به همراه نداشتن این اقلام در بدو ورود نسبت به ارائه دستکش و ماسک به آنها اقدام می شود. از دیگر اقدامات پیشگیرانه برای انتقال ویروس کووید 19 تب سنجی روزانه همکاران و مراجعان در ورودی پژوهشگاه و جلوگیری از ورود افراد در صورت داشتن  علائم ابتلا از قبیل تب، سرفه و یا تنگی نفس است.

وی افزود: به منظور پیشگیری از ابتلای کارکنان و خانواده های آنها به کووید 19 نسبت به توزیع دوره ای سبد کالاهای پروتئینی بین همکاران نیز اقدام شده است. 

 مدیر امور اداری و پشتیبانی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پایان با اشاره به روند نگران کننده شیوع کووید 19 در کشور طی هفته های اخیر ابراز امیدواری کرد که با رعایت  مسوولانه و جدی تر توصیه های بهداشتی و دستورالعمل های ستاد ملی کرونا توسط آحاد مردم شاهد مهار هر چه سریعتر این بیماری منحوس در کشور باشیم

 

 

 

  

  

                                      

 

 

 

 

عکس:حسن سمیعی

خبر: علی شمس

1399-08-10
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 521,846 | بازدید امروز : 229