logo jihad
شنبه 29 شهریور 1399
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید از واحد بزرگ تولید مواد اولیه صنایع غذایی
بازدید از واحد بزرگ تولید مواد اولیه صنایع غذایی
بازدید از واحد بزرگ تولید مواد اولیه صنایع غذایی

 

 

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در راس هیاتی شامل قائم مقام فناوری، مدیران و اعضای هیات علمی برخی از بخش‌های تحقیقاتی پژوهشگاه در بازدید از واحد فرایند بیوتکنولوژی «گروه صنعتی پارس استا » زمینه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های تحقیقاتی با این واحد صنعتی بخش خصوصی را بررسی کردند.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در ابتدای این بازدید، دکتر پرویز جهانگیری، موسس و مدیر این مجموعه تولیدی توضیحاتی در خصوص تاریخچه و فعالیت‌های  شرکت ارائه داد.

گروه صنعتی پارس استا به اهتمام دکتر پرویز چهانگیری بیش از 30 سال است که فعالیت خود را در صنعت غذا آغاز نموده است.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه در سال 68 با هدف تولید کاملا بهداشتی و مکانیزه نشاسته و گلوکز گندم، نخستین کارخانه فرآیند نشاسته کشور را راه اندازی کرد که با بهره گیری از تجربیات این شرکت معتاقبا حدود 40 واحد تولیدی دیگر در صنعت نشاسته شکل گرفت.

این شرکت همچنین در زمینه تولید و تامین مواد اولیه صنایع غذایی بر پایه مشتقات نشاسته از جمله تولید مالتودکسترین برای نخستین بار در کشور، تولید رنگ‌ها و طعم دهنده‌های خوراکی، رنگ‌های صد درصد طبیعی و انواع افزودنی‌های صنایع غذایی فعالیت دارد.

وی با اشاره به برخی از مشکلات موجود در روند کسب مجوز و تولید صنعتی این قبیل محصولات در کشور گفت: با وجود دامپینگ شدید شرکت‌های چینی توانسته‌ایم با تولید مالتودکسترین از نشاسته ذرت علاوه بر رفع نیاز داخلی صادرات این ماده اولیه مهم به منطقه را نیز برنامه‌ریزی کنیم.

در ادامه، دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به دستاوردها و توانمندی‌های تحقیقاتی پژوهشگران پژوهشگاه در بخش‌های مختلف، آمادگی پژوهشگاه را برای همکاری در امور تحقیق و توسعه و تامین فناوری‌های مورد نیاز اعلام کرد.

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

عکس : حسن سمیعی

خبر : علی شمس

1399-06-19
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین مقالات
  • آخرین اخبار
  • پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی 16 و 17 اردیبهشت ماه میزبان دو دانشمند برجسته ژاپنی است که نخستین و تنها تولیدکننده رز، میخک و ارکیده های آبی رنگ در دنیا هستند. ...
  • دومین کنفرانس علمی منطقه ای مالکیت فکری آسیا (IPSCHOLAR ASIA) تحت مدیریت سازمان جهانی مالکیت فکری و سازمان تجارت جهانی با حضور متخصصان حقوق مالکیت فکری آسیا در دانشکده حقوق دانشگاه ملی سنگاپور برگزار شد. ...
  • دکتر حاجی‌رضایی، استاد تمام موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی(IPK)  آلمان به منظور مشاوره و تقویت ارتباطات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به ایران سفر کرده است. ...
  • انتشار جدیدترین مقاله عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در حوزه مهندسی ژنتیک ضریب تاثیری با نمره 8/9 را کسب کرد. دکتر پژمان آزادی عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و رییس پژوهشکده گل و گیاهان زینتی از چاپ تازه ترین مقاله ی خود در یکی از معتبرترین نشریه های تخصصی بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد. ...
  • سخنرانی محقق بخش انتقال ژن و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در یکی از معتبرترین کنگره­های بین المللی در حوزه علوم زیستی کنگره بین­ المللی بیوشیمی  و زیست شناسی مولکولی در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت ماه سال جاری در سئول کره جنوبی با رویکردی تخصصی و کاربری میزبان محققان و دانشمندان حوزه بیوتکنولوژی و زیست شناسی بود. ...
  • کنفرانس بین المللی پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها از تاریخ 23-21 ژوئن 2016 (31 خرداد لغایت 2 تیر 95) در بوداپست مجارستان با حضور حدود 400 محقق فعال در زمینه پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌های انسانی و دامی از حدود 60 کشور دنیا از قبیل آمریکا، انگلیس، فرانسه، سوئد، سوییس، آلمان، هلند، دانمارک، استرالیا، ایتالیا، روسیه، مجارستان، اسلواکی، اسلوونی، پرتغال، اسپانیا، ایرلند، ...
faq
© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 380,649 | بازدید امروز : 25