پنج شنبه 30 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerانتصاب دکتر صالحی جوزانی به سمت مدیرکل دفتر فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

دکتر غلامرضا صالحی جوزانی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به سمت سرپرست دفتر امور فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی،  جلسه معارفه دکتر غلامرضا صالحی جوزانی به عنوان سرپرست دفتر امور فناوری سازمان و  دکتر مجید ولدان به عنوان قائم مقام معاونت پژوهش و فناوری  با حضور دکتر رسول زارع، قائم مقام سازمان، دکتر جوادی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و سایر مدیران دفاتر ستادی روز شنبه در سالن اندیشه برگزار شد.

در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات دکتر ولدان در برعهده داشتن مسئولیت مدیریت دفتر فناوری سازمان، طی حکمی از سوی دکتر جوادی، معاون پژوهش و فناوری سازمان، وی به سمت مشاور و قائم مقام معاونت پژوهش و فناوری منصوب و دکتر غلامرضا صالحی جوزانی به عنوان سرپرست دفتر امور فناوری سازمان معرفی شد.

حجت الاسلام میرزایی کارشناس فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات،  رمضان الکریم را فرصتی برای پیشرفت و تعالی در زندگی مادی و اخروی برشمرد.
  وی با ذکر حدیثی از امام صادق(ع)  محققان و دانشمندان را برای جامعه مایه  امنیت و  اقتدار و زمینه شکوفا شدن علوم و از جمله عوامل سعادت دنیا و آخرت دانست.
وی با بیان این مطلب که تحقیقات کاربردی می تواند نقش بسزایی در تامین معاش مردم داشته باشد، ابراز امیدواری کرد محققان بتوانند نتایج پژوهش های خود را به دست ذینفعان برسانند و ثمره پژوهش های خود را در رونق کشور مشاهده کنند.

دکتر رسول زارع، قائم مقام سازمان هم با تقدیر از اقدامات انجام شده، آموزش و ترویج را از وظایف اصلی سازمان برشمرد و بر توجه به امر فناوری و آموزش و ترویج یافته های پژوهشی تاکید کرد.
 وی دکتر ولدان را مدیری توانمند و مسلط به قوانین و مقررات و پایه گذار دفتر امور فناوری در سازمان معرفی و انضباط اداری و پیگیری امور را از خصایص بارز مدیریتی وی بر شمرد.

دکتر زارع هم چنین با اشاره به سوابق مدیریتی و اجرایی دکتر صالحی جوزانی، وی را مدیری خوش نام و توانمند توصیف کرد که می تواند مجموعه وزارت جهاد کشاورزی را در پیشبرد اهدافش یاری دهد.

وی در ادامه با تقدیر از اقدامات دکتر ولدان در ایام بر عهده داشتن مدیریت امور فناوری سازمان برای دکتر صالحی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر جوادی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان با تقدیر از تلاش های دکتر ولدان، وی را  مدیری توانمند، با تقوا، منظم و مسئولیت پذیر در اجرای وظایف محوله نام برد  و تصریح کرد که راه اندازی و اجرای هر کار جدید بسیار سخت است که دکتر ولدان به نحو احسن این مهم را انجام داده و امیدوار می رود که اجرای این برنامه ادامه پیدا کند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان در ادامه بر تشکیل شوراهای تصمیم گیری و علم و فناوری و تکنولوژی تاکید کرد.
 وی دکتر صالحی را شخصیتی  دارای سوابق درخشان مدیریتی در حوزه های  تخصصی دانست و ابراز امیدواری کرد وجود وی در پیشبرد اهداف سازمان موثر باشد.

دکتر ولدان نیز در سخنانی ضمن مروری بر چگونگی تشکیل دفتر امور فناوری، تکامل ساختار دفتر تجاری سازی و تبدیل آن به دفتر امور فناوری را طی یک دهه گذشته مرهون تلاش های همه همکاران خود دانست.

وی در ادامه با بیان برخی  اقدامات انجام شده از انعقاد 327 قرارداد انتقال فناوری و دانش فنی بین واحد های تابعه و وابسته سازمان و بخش غیر دولتی ، ایجاد 25 مرکز رشدکشاورزی و ایجاد و راه اندازی صندوق  حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاوزی و اقدامات لازم در راستای ایجاد پارک ملی کشاورزی و همچنین برگزاری اولین جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی در سال 1398 به عنوان مهمترین اقدامات انجام شده یاد کرد وضمن تشکر از همه همکاران دفتر به  دغدغه های کارکنان این حوزه پرداخت.

وی از همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و افزود:  طرح‌های توسعه ای با همکاری شرکت های توسعه فناوری و گیاهان دارویی و انرژی های نو؛  ایجاد زیرساخت‌ها در موسسه ها و مراکز، ایجاد مراکز رشد،  ایجاد پارک فن آوری و تلاش برای اخذ مجوز از شورای عالی گسترش از جمله برنامه های انجام شده است.

دکتر صالحی جوزانی هم در سخنانی اقدامات انجام شده در دوران مدیریت دکتر ولدان را بسیار ارزشمند توصیف کرد و آمادگی خود را در جهت پیگیری و استمرار برنامه های امور فناوری سازمان بر طبق سیاست های ابلاغی اعلام کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر ولدان در پست جدید ابراز امیدواری کرد که بتواند با بهره مندی از تجربیات ارزشمند مدیران سازمان و همکاری دفاتر ستادی در تحقق اهداف برنامه  های دفتر فناوری سازمان گام های موثری بردارد.

1399-03-12