چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسخنرانی دکتر حاجی رضایی در پژوهشکده .(96/1/29)
سخنرانی دکتر حاجی رضایی در پژوهشکده .(96/1/29)

آموزش نحوه ارائه مطالب علمی توسط استاد ایرانی موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی آلمان

دکتر حاجی‌رضایی، استاد تمام موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی(IPK)  آلمان به منظور مشاوره و تقویت ارتباطات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به ایران سفر کرده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر محمدرضا حاجی‌رضایی در راستای انتقال تجارب خود به محققان و دانشجویان جوان پژوهشکده روز سه شنبه کارگاهی آموزشی در خصوص نحوه ارائه (پرزنتیشن) مطالب علمی در مراکز علمی دانشگاهی و مجامع بین المللی برگزار کرد.

دکتر حاجی رضایی که متولد تهران است تحصیلات خود را تا مقطع دبیرستان در این شهر گذرانده و تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان در رشته زیست شناسی به پایان برده است. وی دانش آموخته دکتری فیزیولوژی و بیوشیمی گیاهی از دانشگاه بایرویت آلمان است. تحقیقات ایشان در زمینه مقاومت گیاهان به تنش در گیاهان زینتی و غیر زینتی و مهندسی ریشه زایی در گیاهان زینتی می باشد. از جمله تحقیقات برجسته وی در مقطع دکتری کار بر روی انتقال ژن به گیاهان از جمله کار بر روی P-enzyme و تاثیر آنها بر روی متابولیسم و انجام آزمایش های فیزیولوژی و بیوشیمی بوده است. چاپ دو کتاب به زبان انگلیسی و انتشار افزون بر ۸۰ مقاله ISI بخشی از کارنامه علمی این استاد ایرانی موسسه IPK را تشکیل می دهد.

ایجاد ارتباطات گسترده با مراکز علمی جهان از جمله موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی(IPK) ، همکاری در اخذ گرانت های پژوهشی از بنیاد پژوهشی آلمان(DFG) ،Federal Ministry of Education  and Research  و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور آشنایی محققان پژوهشکده با تکنیک‌های برتر بین المللی موسسه IPK و ارزیابی پروژه های پژوهشی درحال انجام در پژوهشکده از جمله اهداف فعالیت دکتر حاجی رضایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی می‌باشد.

عکس: سینا معتمدراد

1396-01-30