سه شنبه 29 اسفند 1402
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان کارشناسی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران از پژوهشگاه بیوتکنولوزی کشاورزی

دانشجویان کارشناسی پردیس ابوریحان تهران از بخش ­های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

روز  یکشنبه 17آذر ماه 98 گروهی  از دانشجویان کارشناسی پردیس ابوریحان تهران به سرپرستی خانم دکتر زارع مهرجردی از بخش ­های تحقیقاتی پژوهشگاه بازدید کردند.

بر پایه همین گزارش دانشجویان از بخش های تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی، کشت بافت و سلول، بیوتکنولوژی میکروبی، نانو تکنولوژی بازدید کردند که همراه با توضیحات کارشناسان این بخش­ ها با اهم فعالیت­ های علمی و دستاوردها و پروژه­های در حال اجرا و تجاری شده آشنا شدند.

دکتر زارع در گفت و گو با روابط عمومی اظهار داشت : پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان مرکز پیشتاز علم بیوتکنولوژی کشاورزی همواره پذیرای دانشجویان مقاطع مختلف رشته کشاورزی دانشگاه های کشور جهت بازدید و انتقال تجربیات علمی بوده است و این پل ارتباطی بین پژوهشگاه و دانشجویان دید آنها را در حوزه تخصصی خود وسعت می­بخشد و انگیزه مضاعف تری برای ادامه تحصیل و آینده شغلی ایجاد می کند.

دانشجویان هدف از انتخاب پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را وجود امکانات ارزشمند و نیروهای متخصص دانستند و خاطرنشان کردند بازدید از پژوهشگاه فرصت مغتنمی بود برای ادامه تحصیل و ایده برداری و همچنین الگوبرداری مناسبی برای ارایه پروژه ها در رشته بیوتکنولوژی فرصت مغتنمی بود.

عکس : حسن سمیعی

مورخ : 17-09-98