سه شنبه 29 اسفند 1402
dividerآرشیو اخبارdividerبزرگداشت روز دانشجو در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بزرگداشت روز دانشجو در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

آیین بزرگداشت شانزدهم آذر، روز دانشجو با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این مراسم که به همت روابط عمومی پژوهشگاه و با همکاری مدیریت امور اداری در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد، پس از ایراد سخنرانی خیرمقدم توسط دکتر آریایی نژاد - عضو هیات علمی و مدیر روابط عمومی پژوهشگاه- دکتر مرادی - مدیر آموزش پژوهشگاه -  و جمعی از دانشجویان در سخنرانیهای خود به بیان دیدگاه ها و نظراتشان در خصوص نقش دانشجویان در پژوهشگاه و مسائل و درخواستهای شان پرداختند.
 دکتر مرادی در سخنان خود با تاکید بر جایگاه و نقش ویژه دانشجویان و دانشگاهیان  در روند پیشرفت و تحول کشور تصریح کرد: در شرایطی که اهمیت امنیت پایدار غذایی، حفظ محیط زیست و سلامت روز به روز آشکارتر می شود، طبیعی است که دانشجویان رشته های کشاورزی و بیوتکنولوژی جایگاه و مسوولیت ویژه ای در تحولات حال و آینده خواهند داشت. پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز همواره کوشیده با جذب نخبگان علمی دانشجویی کشور پیشقراول توسعه بیوتکنولوژی کشاورزی در ایران باشد و افتخارات علمی پرشمار و دستاوردهای تحقیقاتی تجاری سازی شده گواهی بر موفقیت پژوهشگاه در این حوزه است.
در ادامه جمعی از دانشجویان به بیان برخی مشکلات صنفی و پیشنهادات خود در زمینه شرایط رفت و آمد، خوابگاه و سالن غذاخوری پرداختند که مسوولان آموزش پژوهشگاه هم ضمن توضیحاتی در این خصوص بر پیگیری و رفع مسائل مطرح شده تاکید کردند.

روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم 16 آذر ماه، سالگرد شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران در سال 1332 را که به عنوان روز دانشجو نام گذاری شده به عموم دانشجویان و دانشگاهیان خصوصا دانشجویان عزیز پژوهشگاه تبریک و تهنیت می گوید و توفیقات روزافزون این عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت دارد.

عکس : حسن سمیعی

مورخ: 16-09-98