پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerپیام ریاست پژوهشگاه به مناسبت روز دانشجو
پیام ریاست پژوهشگاه به مناسبت روز دانشجو

شصت و شش سال پیش در شانزدهم آذرماه 1332 دانشکده فنی دانشگاه تهران در هجوم وحشیانه دژخیمان شاه، شاهد شهادت مظلومانه سه دانشجوی       آزادی­خواه بود. شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا با شهادت خود نه فقط آتش بیداری و مقاومت ملی در برابر استبداد برآمده از کودتای 28 مرداد را شعله ­ور کردند که به نماد تاریخی جنبش دانشجویی ایران مبدل شدند.

در این سال­ها، هزاران هزار دانشجو قدم به دانشگاه گذاشته و فارغ­ التحصیل شده­ اند اما این سه آذر اهورایی همچنان در دانشگاه مانده­ اند تا نسل به نسل روح آزادی خواهی، حق طلبی و ظلم ­ستیزی را در کالبد دانشجوی ایرانی بدمند .

روز دانشجو، پاسداشت خاطره دانشجویان شهید و فرصتی برای یادآوری رسالت و نقش دانشجویان در عرصه­ های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعتماد عمیق به توانمندی ها و ظرفیت های عظیم دانشجویان جوان همواره تلاش کرده است با جذب و پرورش استعدادهای برتر دانشجویی، زمینه حفظ و شکوفایی نخبگان علمی در کشور را فراهم کند که انبوه افتخارات علمی و دستاوردهای تحقیقاتی تجاری سازی شده گواهی بر موفقیت پژوهشگاه در این حوزه است.

با ادای احترام به شهدای عظیم الشان دانشجو و تقدیر از تلاش ها و سهم ویژه دانشجویان در مسیر فعالیت­ها و موفقیت های پرشمار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، روز دانشجو را خدمت همه دانشجویان و دانشگاهیان خصوصا دانشجویان پرتلاش پژوهشگاه تبریک و تهنیت می گویم و سلامتی و توفیق روزافزون یکایک عزیزان را در همه شئون بالاخص فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت دارم.

نیراعظم خوش خلق سیما

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی