logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبررسی زمینه های همکاری پژوهشگاه با مجتمع کشت و صنعت ولیعصر (عج)
بررسی زمینه های همکاری پژوهشگاه با مجتمع کشت و صنعت ولیعصر (عج)
بررسی زمینه های همکاری پژوهشگاه با مجتمع کشت و صنعت ولیعصر (عج)

 

در بازدید هیاتی از اعضای هیات علمی و مدیران فناوری و تجاری سازی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت تعاونی ولیعصر (عج) زمینه های همکاری های تحقیقاتی مشترک در حوزه های مختلف کشاورزی و دامپروری بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مهندس پروازی، مدیر  کشت و صنعت تعاونی ولی عصر که چندی پیش در بازدید از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با توانمندی های بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه آشنا شده بود در ابتدای این بازدید به بیان تاریخچه ای از فعالیتهای این مجتمع پرداخت که پس از پایان جنگ تحمیلی به همت جمعی از رزمندگان دفاع مقدس با هدف فعالیت در حوزه کشاورزی راه اندازی شده است.
وی گفت: در این مجموعه حدود دو هزار هکتار از اراضی را به کشت محصولات زراعی و باغی و همچنین پرورش دام اختصاص داده ایم و هزار هکتار دیگر را هم که مناسب کشت نبوده به عنوان مرتع استفاده می کنیم.
پروازی خاطرنشان کرد: از جمله فعالیتهای این مجتمع کار روی شتر و فرآورده های آن است که در این ارتباط نخستین مرکز تولید صنعتی شیر شتر را در کشور راه اندازی کرده ایم و در زمینه تولید دوغ و شیرخشک شتر هم موفق بوده ایم.
 وی با تاکید بر اهمیت ارتباط هر چه نزدیکتر پژوهشگران و کشاورزان به بیان برخی مسائل مجتمع از قبیل مشکل  طغیان شته ها و زیان های ناشی از آفاتی مثل سن پسته و سوسک ریشه خوار پسته در اثر مقاومت آنها به سموم و آسیب پذیری بالای گیاهانی مثل پسته در مقابل  آفتاب پرداخت.
 پروازی تصریح کرد: با توجه به اهمیت تحقیقات و نقش موثری که پژوهشهای کشاورزی در حل مشکلات این بخش دارد آمادگی داریم تمامی امکانات لازم از قبیل زمین زراعی، آب و برق و نیروی انسانی لازم را به صورت رایگان در اختیار پژوهشگاه قرار دهیم تا در زمینه های مختلف تحقیقاتی از این ظرفیت استفاده کنند.

 دکتر بابک ناخدا رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه هم  تاکید کرد: ماموریت اصلی پژوهشگاه رفع مشکلات و کمک به توسعه بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری کشور با بهره گیری از فناوری های نوین زیستی است و لذا جهتگیری عمده تحقیقات ما مساله محوری و تمرکز بر فناوری های مورد نیاز بخش کشاورزی است و خوشحال میشویم در زمینه رفع مشکلات موجود و همچنین معرفی گونه های گیاهی جایگزین با مجتمع همکاری داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: از جمله دستاوردهای قابل عرضه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بحث سالم سازی گیاهان و ایجاد هسته های باغ های سالم مادری است و آمادگی داریم از طریق تکنیک های کشت بافت، نهال های سالم مورد نیاز مجتمع را تامین کنیم.
در ادامه پس از معرفی بخشی از توانمندی ها و دستاوردهای قابل ارائه بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه، دکتر مریم شهبازی، رییس اداره بازاریابی و تجاری سازی پژوهشگاه با تاکید بر آمادگی پژوهشگاه در زمینه انتقال دانش فنی و فناوری های مورد نیاز مجتمع توضیحاتی در خصوص نحوه همکاری های مشترک ارائه داد و مقرر شد با بررسی دقیقتر اولویت ها و نیازهای تحقیقاتی مجتمع زمینه های همکاری  مشخص و اجرایی شود.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

                                         

 

عکس : حسن سمیعی

مورخ : 25-06-98

1398-06-26
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,865 | بازدید امروز : 15