logo jihad
جمعه 26 مهر 1398
dividerآرشیو اخبارdividerرییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام کرد: آمادگی پژوهشگاه برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ا
رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام کرد:
آمادگی پژوهشگاه برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ا
رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام کرد: آمادگی پژوهشگاه برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ا


رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژِی کشاورزی با تاکید بر همکاری و ارتباط نزدیک بخش فیزیولوژی مولکولی با موسسات پژوهشی و متقاضیان فناوری اعلام کرد: علاوه بر تعامل و همکاری مناسب در حوزه هایی مثل ایجاد ارزش افزوده از جلبک، تولید رنگدانه های طبیعی و ... با موسسات و سازمان های ذی ربط ، آمادگی داریم برای ایجاد زنجیره کامل ارزش سورگوم و ارزن و گرس های علوفه ای هم با متقاضیان همکاری داریم. 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر بابک ناخدا که در جریان بازدید و نشست دوره ای دکتر خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه در جمع اعضای هیات علمی، کارشناسان و محققان بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشگاه سخن می گفت خاطرنشان کرد: این بخش ارتباط خوبی با سازمان ها و شرکتهای خصوصی و مجتمع های بزرگ کشت و صنعت کشور برای واگذاری فناوری هایی مثل تولید گیاهان علوفه ای جایگزین دارد و بیشتر طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی بخش متقاضیانی را در بخش خصوصی یا سازمان های ذی ربط دولتی جلب کرده است.
وی با اشاره به  گرایش فزاینده جامعه و به تبع آن صنعت کشور به سمت محصولات سالم از جمله استفاده از رنگ های طبیعی گفت: در این راستا تلاش های خوبی در بخش در حال انجام است و کارهای مشترکی هم در زمینه ایجاد ارزش افزوده از میکروجلبک ها با موسسه شیلات داریم.
ناخدا با اشاره به تاکید وزارت جهاد کشاورزی بر همکاری موسسات تحقیقاتی زیر مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت:  بخش فیزیولوژی مولکولی تلاش کرده بیشترین تعامل و همکاری را با موسسات پژوهشی تابعه سازمان  داشته باشد و در این ارتباط در حال تدوین سه پروپوزال همکاری مشترک در زمینه برنج و علوفه با موسسه تحقیقات دیم و همچنین همکاری پژوهشی با پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری و موسسه تحقیقات علوم دامی هستیم.
دکتر خوش خلق سیما هم در این جلسه پس از استماع گزارش و نظرات اعضای هیات علمی و محققان بخش بر ضرورت هم افزایی ظرفیتها و ارائه دیدگاه های جدید و خلاقانه به منظور صرفه جویی و ارتقای بهره وری فعالیتها خصوصا در شرایط سخت تحریم ها تاکید کرد: امروز با فشارها و تحریمهای شدیدی که به کشور اعمال می شود در شرایطی مشابه جنگ قرار داریم و در عین حال با همه سختی ها و محدودیتهایی که به همه وارد می شود با صبر و استقامت از عزت ایران و ایرانی دفاع می کنیم. برای عبور از این سختی ها همه باید یکپارچه شویم و با شناسایی دقیق اولویت ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری خود هزینه ها را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

 

    

 

 

مورخ: 16-06-98

منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین مقالات
  • آخرین اخبار
  • پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی 16 و 17 اردیبهشت ماه میزبان دو دانشمند برجسته ژاپنی است که نخستین و تنها تولیدکننده رز، میخک و ارکیده های آبی رنگ در دنیا هستند. ...
  • دومین کنفرانس علمی منطقه ای مالکیت فکری آسیا (IPSCHOLAR ASIA) تحت مدیریت سازمان جهانی مالکیت فکری و سازمان تجارت جهانی با حضور متخصصان حقوق مالکیت فکری آسیا در دانشکده حقوق دانشگاه ملی سنگاپور برگزار شد. ...
  • دکتر حاجی‌رضایی، استاد تمام موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی(IPK)  آلمان به منظور مشاوره و تقویت ارتباطات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به ایران سفر کرده است. ...
  • انتشار جدیدترین مقاله عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در حوزه مهندسی ژنتیک ضریب تاثیری با نمره 8/9 را کسب کرد. دکتر پژمان آزادی عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و رییس پژوهشکده گل و گیاهان زینتی از چاپ تازه ترین مقاله ی خود در یکی از معتبرترین نشریه های تخصصی بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد. ...
  • سخنرانی محقق بخش انتقال ژن و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در یکی از معتبرترین کنگره­های بین المللی در حوزه علوم زیستی کنگره بین­ المللی بیوشیمی  و زیست شناسی مولکولی در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت ماه سال جاری در سئول کره جنوبی با رویکردی تخصصی و کاربری میزبان محققان و دانشمندان حوزه بیوتکنولوژی و زیست شناسی بود. ...
  • کنفرانس بین المللی پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها از تاریخ 23-21 ژوئن 2016 (31 خرداد لغایت 2 تیر 95) در بوداپست مجارستان با حضور حدود 400 محقق فعال در زمینه پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌های انسانی و دامی از حدود 60 کشور دنیا از قبیل آمریکا، انگلیس، فرانسه، سوئد، سوییس، آلمان، هلند، دانمارک، استرالیا، ایتالیا، روسیه، مجارستان، اسلواکی، اسلوونی، پرتغال، اسپانیا، ایرلند، ...
faq
© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 333,374 | بازدید امروز : 531