logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمعرفی دستاوردهای پژوهشگاه و کشور در کاربرد نانو در کشاورزی در کنفرانس جهانی و فروم نانوی آسیا
معرفی دستاوردهای پژوهشگاه و کشور در کاربرد نانو در کشاورزی در کنفرانس جهانی و فروم نانوی آسیا
معرفی دستاوردهای پژوهشگاه و کشور در کاربرد نانو در کشاورزی در کنفرانس جهانی و فروم نانوی آسیا

سخنرانی سرکار خانم دکتر مامنی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان سخنران کلیدی مدعو در کنفرانس بین المللی فناوری نانو 2019 (INCP2019) و فروم نانو آسیا  (Asia Nano Forum) 2019  در فیلیپین با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه برگزار شد.

 

با سخنرانی عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی صورت گرفت:
رییس بخش نانوفناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سخنرانی خود در کنفرانس بین المللی و فروم نانوی آسیا در فیلیپین، دستاوردها و برنامه های جمهوری اسلامی و پژوهشگاه در زمینه استفاده از فناوری نانو در بخش کشاورزی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر لیلا مامنی به عنوان سخنران کلیدی مدعو در کنفرانس بین المللی فناوری نانو 2019 (INCP2019) و فروم نانو آسیا  (Asia Nano Forum) 2019  
در فیلیپین در سخنرانی خود به "بهره گیری از نانوفناوری برای تحقق کشاورزی پایدار" پرداخت.
وی با اشاره به چالش‌های این بخش از جمله افزایش جمعیت جهانی و نیاز مبرم به تامین امنیت غذایی و توسعه پایدار، تغییر اقلیم،کاهش نهاده‌ها و منابع طبیعی، آلودگی‌ زیست محیطی و منابع آبی و محصولات غذایی ناشی از مصرف بی رویه اگرومواد، پتانسیل‌های موجود و اولویتهای به کارگیری فناوری نانو در مهار این چالش ها را تشریح کرد.
 مامنی در این راستا، برنامه جامع فناوری نانو در کشاورزی و راهبردهای مبتنی بر فناوری نانو جهت حل معضلات موجود در بخش کشاورزی ایران را تبیین و در ادامه آن به  معرفی فعالیت‌های صورت گرفته در کشور و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی پرداخت. سپس تیم‌های تحقیقاتی فعال در حوزه نانو و اهداف بلند مدت این برنامه و همچنین برخی از فعالیت‌های نانویی انجام شده و در دست اجرا را معرفی کرد که از جمله آنها می توان به تهیه نانو سیلیکا از کاه و کلش برنج و سایر زایدات و به کارگیری آن در حوزه کشاورزی، تهیه نانوآفتکشهای گیاهی و نانوریزمغذی ها / کودهای آهسته رهش، تهیه نانو حسگرهای آرایه ای ونانوسامانه های هوشمند برای انتقال هدفمند محموله‌های بیولوژیکی اشاره کرد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه در پایان در خصوص زمینه های همکاری بین المللی، چالش‌ها و محدودیت‌ها و راهکارهای  استانداردسازی و تجاری‌سازی نانو در بخش کشاورزی مطالبی ارائه کرد.
کنفرانس بین المللی فناوری نانو 2019  و فروم نانو آسیا، اواخر ماه می به میزبانی مؤسسه توسعه فناوریهای صنعتی و علمی و با همکاری موسسه میکروسکوپیست فیلیپین، شورای تحقیقات ملی و وزارت علوم و فناوری فیلیپین و شورای فیلیپین برای صنعت، انرژی و تحقیقات و فنآوری های جدید در حال توسعه در آن کشور برگزار شد.
 این رویداد بین المللی با شعار "فناوری نانو برای توسعه پایدار"  فرصتی برای علاقه مندان به فناوری نانو در دانشگاه، صنعت و دولت بود که با تحقیقات و فناوری های جدید این حوزه آشنا شده و زمینه  های مناسب برای همکاری های آینده را بررسی کنند. این رویداد سه روزه شامل اجلاس  ANF و کنفرانس علمی بود که در آن سخنرانی های کلیدی و مقالات فنی و پوستر در زمینه های مختلف مرتبط با فناوری نانو ارائه شد. در حاشیه کنفرانس کارگاه و  نمایشگاه و مسابقه فوتومیکروگرافی نیز برگزار شد. در نشست فروم نانو آسیا که با هدف سیاست‌گذاری و ایجاد فرصت‌های مناسب در زمینه توسعه نانوفناوری برگزار شد، نمایندگان کشورهای مختلف فعالیتهای خود را در زمینه های استانداردسازی، ایمنی، مدیریت ریسک و تجاریسازی نانوفناوری ارائه کردند.از اکثر کشورهای آسیایی از جمله ایران، مالزی، تایلند، تایوان، کره جنوبی، ژاپن، ویتنام، چین، کشور میزبان (فیلیپین) و همچنین از استرالیا و آمریکا محققان و صاحبنظرانی در این رویداد حضور داشتند.

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

 

 

عکس : حسن سمیعی

مورخ : 19-05-98

1398-05-19
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 518,894 | بازدید امروز : 27