جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerجلسه آشنایی مادران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با مهارت های فرزند پروری برگزار شد
جلسه آشنایی مادران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با  مهارت های فرزند پروری برگزار شد

جلسه آموزش مسائل تربیتی  و مهارت های فرزند پروری با حضور جمعی از بانوان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، 11 تیرماه  در محل آمفی تئاتر پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این جلسه آموزشی مسائل تربیتی  و مهارت های فرزند پروری  توسط خانم دکتر افشار نادری مشاور امور تربیتی و خانم دکتر شیخی رواشناس عمومی و  از متخصصان مرکز درمانی مهر کرج، ارائه شد.

به گفته دکتر شیخی با توجه به گستردگی مطالب فرزندپروی و اهمیت این موضوع در روند رشد و تربیت کودکان و نوجوانان لاژم است  این مطالب طی کارگاه های آموزشی بصورت گروهی برای ارتقاء سطح آگاهی مادران برگزار شود.

گفتنی است هدف از  برگزاری این جلسه آموزشی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و گرامیداشت روز دختر  ، ارتقای سطح دانش و مهارت مادران و بانوان پژوهشگاه در امر فرزند پروری و اصول تربیتی بود.

عکس : حسن سمیعی

مورخ 12-04-98