جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerارائه خدمات رایگان سلامت به مناسبت روز جهاد کشاورزی
ارائه خدمات رایگان سلامت به مناسبت روز جهاد کشاورزی

تیمی از متخصصان، پزشکان و کارشناسان ارتوپدی و روانشناسی مرکز درمانی مهر با همکاری بسیج جامعه پزشکی البرز به مناسبت روز جهاد کشاورزی با حضور در پژوهشگاه نسبت به ویزیت و ارائه مشاوره های درمانی و پیشگیری رایگان به اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اقدام کردند.

دکتر مصطفی اقلیمی، مدیر مرکز جامع پزشکی و توانبخشی مهر و سرپرست این تیم در گفت و گو با روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار داشت: مرکز جامع درمانی (توانبخشی و پزشکی) مهر کرج در راستای طرح کرامت با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان البرز نسبت به ویزیت و ارائه مشاوره درمانی به اقشار خاص (کارکنان دولت) و اقشار محروم اقدام می کند .

حضور تیم پزشکی و روانشناسی مرکز در پژوهشگاه نیز با هدف ارتقای سلامت روانی و ارائه خدمات اولیه پزشکی و پیشگیری به اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه صورت گرفته است.این طرح در راستای رسالت بسیج جامعه پزشکی و مرکز درمانی مهر صورت می گیرد که این مرکز نخستین مرکز درمانی استان البرز  است که خدمات پزشکی و توانبخشی مرتبط را به صورت جامع ارائه می دهد و همچنین نخستین مرکز توانبخشی سکته مغزی و پارکینسون واولین مرکز جامع توانبخشی ام اس است که 70 درصد تیم پزشکی و درمانی آن از رتبه های برتر کنکور هستند.
وی در ادامه از دکتر علی جمال‌محمدی رییس بسیج جامعه پزشکی استان البرز به دلیل راه اندازی این قبیل برنامه ها و هماهنگی بسیار خوبی که بخش خصوصی را هم به مشارکت در آنها تشویق می کند تقدیر کرد.

عکس : حسن سمیعی

مورخ : 29-03-98