چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerپژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به بسیج ملی کنترل فشار خون پیوست
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به بسیج ملی کنترل فشار خون پیوست

طرح سنجش فشار خون اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور تیمی از کارشناسان ستاد مرکز بهداشت شرق کرج در پژوهشگاه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی  با پیگری روابط عمومی پژوهشگاه و همکاری صمیمانه مرکز بهداشت شرق کرج و مساعدت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز و بسیج جامعه پزشکی، تیمی از کارشناسان ستاد در راستای کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه حضور یافتند و ضمن سنجش فشار خون مراجعان و ارجاع افراد دارای فشار خون بالا به مراکز درمانی کرج، مشاوره ها و راهنمایی های لازم را در این خصوص ارائه دادند.

رضایی، کارشناس NCD ستاد مرکز بهداشت شرق کرج در پایان روند غربالگری فشار خون در پژوهشگاه در گفت و گو با روابط عمومی پژوهشگاه اظهار داشت: در راستای کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون بیش از 100 نفر از کارکنان پژوهشگاه با مراجعه به تیم بهداشتی اعزامی به پژوهشگاه نسبت به سنجش فشار خون خود اقدام کردند که حدود 10 تا 15 درصد آنها به دلیل فشار خون بالا به مراکز درمانی کرج ارجاع شدند.

وی خاطرنشان کرد:    بسیج ملی کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت لغایت 15 تیرماه با شعار «فشار خون؛ بدانیم و اقدام کنیم» در سراسر کشور در حال اجراست.

هدف این برنامه افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در مبتلایان فشار خون بالا در کشور و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل فشار خون است.

وی تصریح کرد: گروه هدف این طرح تمام افراد بالای 30 سال کشور و بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه های سنی هستند.

عکس : حسن سمیعی

مورخ : 26-03-98