logo jihad
logo jihad
شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdivider بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از پژوهشکده..(95/12/22)
 بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از پژوهشکده..(95/12/22)
 بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از پژوهشکده..(95/12/22)

بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران  از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

 

به منظور ارتقاء آگاهی دانشجویان با کاربردهای زیست فناوری در حوزه کشاورزی و فعالیت‌های تحقیقاتی محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی گروهی از دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی و زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران، صبح امروز از پژوهشکده بازدید کردند.

در این بازدید که به سرپرستی دکتر امینی و مهندس ایزدی انجام شد دانشجویان از پنج بخش تحقیقاتی پژوهشکده بازدید کردند. در بازدید دانشجویان از بخش تحقیقات کشت بافت، مهندس زهتابی کارشناس آزمایشگاه کشت بافت توضیحاتی در خصوص شاخص ترین دستاورد های تجاری سازی شده این بخش همانند دانش فنی تکثیر درون شیشه ای پایه پسته هیبرید خارجیUCB1  و تکثیر پروتکل ارقام بومی و تجاری خرما ارائه کرد. در بخش تحقیقات مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی هم دکتر محسن پور، دانشجویان را با اصول و روش های نوین مقاوم سازی گیاهان به آفات، شوری و خشکی آشنا کرد و در خصوص نحوه و میزان افزایش عملکرد محصولات تراریخته نسبت به محصولات غیر تراریخته توضیحاتی ارائه داد.

تعیین اصالت ژنتیک گیاهان و جانوران، تعیین توالی ژنومی و ایجاد و توسعه سیستم های نرم افزاری جهت آنالیز داده ها توضیحات ارائه شده از  سوی مهندس صاریخان، دانشجوی مقطع دکتری پژوهشکده در بازدید دانشجویان از بخش تحقیقات زیست شناسی سامانه ها بود

در بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی نیز مهندس نوروزی به معرفی پیشرفته ترین تجهیزات و میکروسکوب های الکترونی، نحوه کار با دستگاه DLS، عملکرد هموژنایزر های اولتراسونیک و کاربرد های آن ها پرداخت.

دکتر شهبازی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فیزیولوژی مولکولی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی هم در بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از این بخش به تشریح پروژه های شاخص این بخش نظیر جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم بومی با استفاده از فناوری امیکس، معرفی ژنوتیپ های برتر گیاه سالیکورنیا و شناسایی ژن های متحمل به خشکی در گیاهان ارزن، گندم، سورگوم و جو پرداخت.

دکتر هداوند نیز در این بخش با معرفی  دستگاه HPLC برای جداسازی ماده موثره و دستگاه GCMS برای بررسی اسانس های گیاهی توضیحات کاملی را ارائه کرد.

گفتنی است پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی که زیر نظر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - وزارت جهاد کشاورزی –فعالیت دارد به منظور شناسایی و فراهم کردن امکان زمینه رشد و هدایت استعداد ها و پرورش خلاقیت های فردی و گروهی و ارتقای دانایی و توانایی دانشجویان، محققان، دانش پژوهان و دانش آموزان به تناسب استعداد ها و علایق آنها در طول سال میزبان بازدیدکنندگانی از گروه‌های سنی و تحصیلی مختلف است.

عکس: سینا معتمدراد

 

 

 

 

 

 

1395-12-22
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 521,747 | بازدید امروز : 130