logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدر بازدید معاون وزیر علوم فیلیپین از پژوهشگاه تاکید شد: گسترش همکاری های علمی ایران و فیلیپین در فناوری های نانو و زیستی
در بازدید معاون وزیر علوم فیلیپین از پژوهشگاه تاکید شد:
گسترش همکاری های علمی ایران و فیلیپین در فناوری های نانو و زیستی
در بازدید معاون وزیر علوم فیلیپین از پژوهشگاه تاکید شد: گسترش همکاری های علمی ایران و فیلیپین در فناوری های نانو و زیستی

جهت گسترش همکاری های علمی ایران و فیلیپین در فناوری های نانو و زیستی هیاتی از مدیران و مسوولان علمی و فناوری فیلیپین به ریاست معاون وزیر علوم فیلیپین از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر راونا کریستینا ژوارا، معاون وزیر علوم و فناوری فیلیپین، دکتر ژوزت بییو، بیولوژیست و مدیر سابق نظام دبیرستان های علمی فیلیپین و دکتر بلسی باسیلیا، رییس بخش علوم مواد موسسه توسعه تکنولوژی صنعتی فیلیپین که در قالب هیات عالی علمی فیلیپین به ریاست دولا پنیا، وزیر علوم و فناوری این کشور به ایران سفر کرده اند با حضور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بازدید کردند.
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که در سال 1379 در کرج راه اندازی شده در حال حاضر دارای بخش های تحقیقات مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، کشت بافت و سلول، زیست شناسی سامانه ها، بیوتکنولوژی میکروبی، فیزیولوژی مولکولی و نانوتکنولوژی کشاورزی است و علاوه بر این دارای سه پژوهشکده تخصصی منطقه ای در شهرهای تبریز، اصفهان و رشت و مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی شرق و شمال شرق کشور در مشهد است.

در جریان بازدید هیات فیلیپینی از بخش های مختلف توضیحات کامل در خصوص فعالیتها و دستاوردهای هر بخش توسط دکتر حسینی سالکده، معاون پژوهشی پژوهشگاه و اعضای هیات علمی هر بخش ارائه شد و در نشستی زمینه های همکاری فیمابین در حوزه های مختلف زیست فناوری و نانوفناوری کشاورزی بررسی شد.
هیات فیلیپینی با تمجید از موفقیتها و دستاوردهای پژوهشگاه بر علاقمندی وزارت علوم و فناوری این کشور بر استفاده از توانمندی های فناوری ایران در حوزه های مختلف تاکید کردند.
دولا پنیا، وزیر علوم و فناوری فیلیپین نیز که به دعوت معاون علمی و فناوری رییس جمهور در راس این هیات علمی به ایران سفر کرده در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی، تحقیقاتی و فناوری فیمابین اظهار داشت: پیشرفت های ایران در حوزه هایی مانند زیست فناوری کشاورزی خوشحال کننده است چراکه ایران می تواند در ذیل همکاری دانشگاه های دو کشور، ضمن گسترش دانش و فناوری فیلیپین به توسعه پایدار همکاری ها کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: ایران به عنوان یکی از کشورهای برخوردار از دانش و فناوری در حوزه های مهمی مثل نانو می تواند افق‌های تازه‌ای برای همکاری دو کشور بگشاید.

دولاپنیا، تبادل و همکاری دانشجویان دکتری و پژوهشگران را یکی دیگر از محورهای تعامل دوکشور عنوان کرد و گفت: ما همچنین فهرستی از رویدادهای بین المللی در حوزه نانوفناوری داریم و ایران می تواند به عنوان یک محور اصلی در حوزه های گوناگون پزشکی و فناوریهای مواد پیشرفته حضوری پررنگ داشته باشد.

وی ادامه داد: فیلیپین نیز گروه نانوفناوری و مواد پیشرفته، مراکز تحقیقاتی و انستیتو های توسعه فناوری را در اختیار دارد. همچنین در حوزه توسعه فناوری انرژی‌های نو و پیشرفته  و تجدیدپذیر نیز گام‌هایی برداشته است.

وزیر علوم و فناوری فیلیپین با بیان این که همکاری مشترک علمی و فناوری می تواند به کمک دولت های دو کشور و  توسط دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و انیستیو ها باشد اظهار کرد:  ما یک سری مرکز تحقیقاتی داریم که می تواند تحت مدیریت متمرکز وزارتخانه و معاونت علمی و فناوری نوع همکاری های جدید نه به معنای سنتی آن بلکه از جنس نوآوری و دانش در حوزه های یادشده را مدیریت کند.

همچنین دکتر ستاری در نشست امضای تفاهم نامه و همکاری های مشترک علمی،تحقیقاتی و فناوری ایران و فیلیپین از ایجاد زیرساخت‌های تعامل‌های مشترک علمی و فناورانه بر اساس یک کمیته مشترک همکاری گفت و تاکید کرد:  ایجاد مراکزی که زیست بوم مساعد برای همکاری های دانشی و فناورانه دو کشور را فراهم می کنند  جزو محورهای تعامل با فیلیپین است. راه اندازی و توسعه پارک های علم و فناوری، کارخانه های نوآوری، مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها و بسترهای تبادل دانش فناوری و محصولات دانش بنیان در مدار همکاری‌های ایران و فیلیپین است و رویدادهای نمایشگاهی و برنامه‌های علمی و فناوری مشترک دنبال می­ شود تا تحولی در اقتصاد و جایگاه علمی و فناوری دو کشور به وقوع بپیوندد.

 

 

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

عکاس: حسن سمیعی

مورخ: 24-01-98

1398-01-24
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,868 | بازدید امروز : 18