شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدر قالب قراردادی سه جانبه آنزیم های صنایع غذایی و شوینده با مشارکت بخش خصوصی به تولید آزمایشگاهی می رسد
در قالب قراردادی سه جانبه

آنزیم های صنایع غذایی و شوینده با مشارکت بخش خصوصی به تولید آزمایشگاهی می رسد

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی موافقت نامه ای سه جانبه، تولید آزمایشگاهی هفت آنزیم مصرفی در شوینده ها، صنایع غذایی و خوراک دام را با سرمایه گذاری و مشارکت صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری و یک شرکت خصوصی اجرا می کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، موافقت نامه این طرح صبح امروز در مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در محل سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد به امضای دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه و نمایندگان صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری و شرکت بین المللی محصولات پارس رسید.

در این مراسم که با حضور دکتر قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، دکتر خاوازی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و جمعی از معاونان و روسای موسسات تحقیقاتی سازمان برگزار شد، هفت قرارداد دیگر واگذاری دانش فنی هم بین موسسات پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی و شرکتهای خصوصی امضا شد.

دکتر کاظم خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، طی سخنان خود به تشریح توانمندی های علمی 20 موسسه تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی سازمان پرداخت و توفیقات محققان سازمان در  قیاس با  قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را، دارای رشدی چشمگیر توصیف کرد.
وی تصویب سه قانون بخش کشاورزی شامل قانون ثبت و گواهی بذر، قانون حفاظت خاک و قانون حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی را از دستاوردهای بخش کشاورزی در دوران بعد از انقلاب برشمرد.
رئیس سازمان با اشاره به این موضوع که در سال 1357 کل تولیدات کشاورزی حدود 26 میلیون تن بوده، حجم آن را در سال 1392 به میزان 97  میلیون تن و برای سال 97 به میزان 122 میلیون تن اعلام کرر که از رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است.
 وی افزود: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج از سال 1358 تاکنون تعداد 220 رقم و بذر جدید به بخش کشاورزی معرفی کرده است که این  امر، حاصل پشتیبانی موسسه ها و مراکز تحقیقاتی سازمان از بخش تولید بوده است، همچنین در حوزه آموزش و ترویج از سال 1392 تا 1397 سرانه آموزش بهره برداران  از 21 دقیقه به 110 دقیقه افزایش یافته است؛ رویدادهای پربرکتی نیز در جذب و ساماندهی مروجین کشاورزی حاصل شده و  بیش از 10 هزار نفر از آنان در مراکز خدمات دهستان مستقر و برای هریک از آنان  پهنه بندی انجام شده است.
 خاوازی جمع آوری اطلاعات روستائیان و کشاورزان را یکی دیگر از دستاوردهای سازمان نام برد که تدوین آن برای بخش کشاورزی حائز اهمیت است.
وی انتقال 270 دانش فنی به بخش خصوصی را از اقدام های مهم سازمان در راستای برون سپاری وظائف غیر حاکمیتی نام برد که 68 درصد آن مربوط به پنج سال گذشته بوده است.

حجت الاسلام سعیدیان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان، درخشش انقلاب اسلامی ایران را حاصل از خود گذشتگی ملت قهرمان خصوصا شهدای انقلاب اسلامی نام برد و با  تقدیر از رئیس  سازمان، معاونان، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی، دفتر خدمات فنی و همکارانی که در برگزاری چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی فعالیت داشتند، برگزاری مراسم را کاری بزرگ و دارای نتایج مثبت دانست.
 وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم بیان داشت: باید همگی به پیمانی که بسته ایم وفادار باشیم که در این صورت هم اعتقادات و هم اعمالمان صالح خواهد بود.  مهمترین موضوعی که باید بدانیم این است که همراه انقلاب بوده و تمام تلاش مان را برای همراهی انقلاب و ولایت در همه زمینه ها به کار بندیم.

حجت الاسلام و المسلمین تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز طی سخنانی با توصیف فجر انقلاب اسلامی، آن را پایان سیاهی، آغاز روز و روشنایی و نوید دهنده تلاش و جنبشی دوباره عنوان کرد و بیان داشت: اگر در جامعه ای که ظلمت حکمفرما است فردی با اعتراض خود موجی از آزادی برانگیزد  که سنگینی ستم را در هم شکند، می توانیم آن را فجر اجتماعی بنامیم،  انقلاب اسلامی ما به رهبری امام خمینی(ره) چنین رویدادی را علیه نظام طاغوتی رقم زد. مبارزات امام خمینی(ره) از فیضیه شروع و با ورود ایشان در 12 بهمن سال 1357 به پیروزی رسید و آن همه مبارزات و تلاشها با حضور مردم قهرمان ایران به ثمر نشست، ایشان یکی از شخصیت های بی بدیل زمان ما است که با هنرمندی، انسجام و وحدت را بوجود آورد، تا همگان  حول یک محور گرد آمده و حرکت انقلاب اسلامی را بوجود آورند.

1397-11-16