logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerشورای سیاستگذاری فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی تشکیل می شود
شورای سیاستگذاری فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی تشکیل می شود
شورای سیاستگذاری فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی تشکیل می شود
 
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با ابراز خرسندی از بازگشت دبیرخانه کمیته فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی به پژوهشگاه، تدوین آیین نامه های صدور مجوز کود، سم و دیگر محصولات نانویی حوزه کشاورزی و تعیین اولویتهای تحقیقاتی این حوزه را از برنامه های اصلی کمیته عنوان کرد.
   
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما که در چارچوب دیدارهای دوره ای با اعضای هیات علمی و محققان بخش های مختلف پژوهشگاه در بخش نانوفناوری سخن می گفت اظهار داشت: با توجه به پیشتازی و فعالیتهای موثر پژوهشگاه در زمینه  فناوری نانو و تدوین و ارائه برنامه جامع نانوفناوری وزارت جهاد کشاورزی از سوی بخش نانوفناوری پژوهشگاه،  کمیته نانوفناوری وزارت جهاد کشاورزی مجددا به پژوهشگاه منتقل و مقرر شد ساختار جدیدی طراحی شود که در آن شورای سیاستگذاری فناوری نانو به ریاست رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی و دبیری رییس پژوهشگاه و ذیل آن شورای علمی به ریاست دکتر حسینی، معاون پژوهشی پژوهشگاه و دبیری دکتر مامنی، رییس بخش تحقیقات نانوفناوری پژوهشگاه ایجاد شود.
 
وی خاطرنشان کرد: اگر به واقع اعتقاد داریم که پژوهش زیربنای توسعه است و می تواند مشکلات کشور را رفع کند، می باید همه بخش های پژوهشگاه پاسخگوی دغدغه های موجود در بخش کشاورزی باشند و در افزایش تولید ناخالص ملی نقش داشته باشند. 
خوش خلق سیما با اشاره به حجم عظیم واردات کود و سموم مختلف از خارج گفت: محققان  بخش نانوفناوری پژوهشگاه می توانند با تولید اتواع نانوکودها و نانوسم ها در کاهش وابستگی کشور در این حوزه کمک کنند 
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار داشت: تحریمها با همه مشکلات و محدودیتها  نعمتی برای بخش تحقیقات است که توانمندی بالا و اثربخشی خود را ثابت کند و هر یک از ما پژوهشگران میتوانیم در کاهش اثرات منفی تحریمها موثر باشیم.
دکتر مامنی، رییس بخش تحقیقات نانوفناوری کشاورزی پژوهشگاه هم طی سخنانی در این نشست گزارشی از روند اجرای طرح های تحقیقاتی این بخش ارائه داد.  
وی گفت: محققان بخش نانوفناوری کشاورزی در قالب طرح نانوسم موفق به طراحی فرمولاسیون نانوسم سفیدبالک گلخانه ای شده و با پرورش این حشرات، اثربخشی نانوسم تولیدی بر سفیدبالکهای گلخانه ای و شهری را با موفقیت آزمایش کرده اند.
مامنی با اشاره به استقبال بالای یکی از شرکتهای خصوصی از ارزیابی و خرید این فناوری اظهار داشت: تولید سموم گیاهی برپایه آزادیراختین نیز از  طرحهای تجاری سازی شده بخش است.
در این جلسه همچنین دکتر داوودی و دیگر اعضای هیات علمی و محققان بخش به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
 
 
      
      
      
1397-11-10

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 518,894 | بازدید امروز : 27