شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerداستان اهلی شدن جو..(95/10/8)
داستان اهلی شدن جو..(95/10/8)

سخنرانی دکتر محمد پور خیر اندیش پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایراد شد :

داستان اهلی شدن جو

دکتر محمد پور خیر اندیش محقق اسبق موسسه تحقیقات ملی کشاورزی ژاپن و استرالیا سخنرانی خود را با محوریت تاریخچه اهلی شدن جو توسط انسان در سالن آمفی تئاتر پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایراد کرد.

"داستان اهلی شدن جو" موضوع سخنرانی دکتر محمد پور خیر اندیش در سالن آمفی تئاتر پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بود که که در روز چهارشنبه مورخ 8 دی ماه در حضور محققان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایراد شد.  به گزارش اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی دکتر محمد پور خیر اندیش متولد 1357 و فارغ التحصیل رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه گیلان در دوره کارشناسی و رشته اصلاح نباتات مقطع کارشناسی ارشد همان دانشگاه می باشد. وی که طرح تحقیقاتی خود را در دوره کارشناسی ارشد طی سال های 79 تا 81  در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با موفقیت گذراند، توانست در سال 1382 به مدت 3 سال در دانشگاه Tsukuba ژاپن مشغول به تحصیل در مقطع دکتری شود و بعد از آن در سال 2007 بورسیه پست دکتری ملی ژاپن با دارابودن امکانات تحقیق بصورت مستقل را کسب کند. دکتر خیر اندیش در سال 2010 به دلیل شایستگی و پشتوانه ای که در طی تحصیل از خود نشان داد توانست به استخدام موسسه ملی کشاورزی در ژاپن درآید و تا سال 2015 در آنجا مشغول به فعالیت شود. در همان سال افتخار دیگر وی با مهاجرت به استرالیا و مشغول شدن در بخش اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی در سیدنی رقم خورد که باعث شد در این مرکز به تحقیقات خود به طور گسترده تری بپردازد.

دکتر خیر اندیش تا کنون بیش از 20 مقاله خارجی در مجلات معتبر Q1 منتشر کرده است که عنوان یکی از آنها با محوریت " تاریخچه اهلی شدن جو توسط انسان" است که در تاریخ 8 دی ماه در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در این خصوص سخنرانی کرد.

عکس: سینا معتمدراد

1395-12-16