شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerگزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
گزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی عصر چهارشنبه، 28 آذرماه 97 میزبان خانواده بزرگ پژوهشگاه در «جشنواره پژوهش و فناوری» به مناسبت هفته پژوهش بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این جشنواره که به همت روابط عمومی پژوهشگاه با مدیریت دکتر شهره آریایی نژاد برگزار شد، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه، مدیر امور اداری، روسای بخش های تحقیقاتی، اعضای هیات علمی و کارکنان بخش های مختلف، و جمع کثیری از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر حضور داشتند.

دکتر خوش خلق سیما: صحبت از تحریم با محققان ایرانی بی معناست

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به دستاوردهای برجسته محققان پژوهشگاه اظهار داشت: محققان ما اثبات کرده اند که به رغم تمام مشکلات و کمبودها ماموریت خود را پیگیری می کنند و تحریم ها معنایی از نظر آنها ندارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما که در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش در جمع اعضای هیات علمی و محققان و دانشجویان پژوهشگاه سخن می گفت  خاطرنشان کرد: کشت بافت خرمای مجول که خدمت بزرگی به کشاورزان مناطق محروم است، تولید آنزیم های نوترکیب صنعتی که قرارداد آن در مرحله نهایی شدن است و دستیابی به والدین بذور هیبرید به روش مهندسی معکوس که دستاورد بسیار بزرگی است و دیروز طی قراردادی به بخش خصوصی واگذار شد تنها نمونه هایی از دستاوردها و موفقیتهای اخیر محققان این پژوهشگاه است. توفیقاتی که بدون همدلی و همکاری همه خانواده بیوتکنولوژی کشاورزی قابل حصول نبودند و همه در این افتخارات شریکیم.

وی در ادامه از همه همکارانی که برای ارتقای جایگاه پژوهشگاه تلاش می کنند تشکر کرد و گفت مفتخرم که به اطلاع برسم پژوهشگران ما در دوره تحریم به دستاوردهایی مثل انتقال ژن به روش کریسپر دست یافته اند.

خوش خلق سیما افزود: خبر خوب دیگر این که کمیته های بیو و نانو از سه ماه پیش به خانه اول خود که این پژوهشگاه است بازگشته اند.

وی با بیان این که پژوهشگاه در تحقیقات جلبک هم که از اولویتهای پژوهشگاه است پیشتاز است گفت: با ارزیابی صورت گرفته مشخص شده که 80 درصد طرح های تحقیقاتی پژوهشگاه طبق زمان بندی اولیه به نتیجه رسیده اند که نشان از پویایی پژوهشی پژوهشگاه دارد.

انشاالله تا آخر بهمن سه کمیته علمی فنی خواهیم داشت که پروژه ها در این کمیته ها نهایی می شوند.

در این مراسم، همچنین از دکتر شریعت پناهی به عنوان پژوهشگر برتر با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی، تقدیر شد

• کلیپ های جذاب از دریچه دوربین روابط عمومی

پخش کلیپ های متنوع، متفاوت و جذاب درباره دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه، هفته پژوهش، دانشجویان پژوهشگاه، درهای باز (open day)، که به همت روابط عمومی پژوهشگاه تهیه و تدوین شده بود، از دیگر قسمت های ویژه این جشنواره بود که با استقبال بسیار زیاد حاضران همراه شد.

همچنین برنده مسابقه دانش آموزی، پژوهشگاه را چگونه دیدید؟ که روز درب های باز برگزار گردید، مشخص شد.

• اختتامیه: از فال حافظ تا عکس یادگاری

همچنین در پایان مراسم، مهین حیدری، مجری برنامه و از همکاران روابط عمومی با اشاره به فال حافظ به عنوان یکی از سنت های شب یلدا، فال های حافظ را بین حاضران توزیع و برای تمامی کارکنان پژوهشگاه، بهترین ها را آرزو کرد. عکس یادگاری از حاضران در مراسم جشنواره پژوهش در جلوی ورودی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی توسط محمد سمیعی از دیگر همکاران روابط عمومی پایان بخش این مراسم به یادماندنی بود.

1397-09-28