چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerروز دانشجو در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
روز دانشجو در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

پیام رئیس پژوهشگاه به مناسبت روز دانشجو

شانزدهم آذرماه، یادآور خاطره سه دانشجوی دانشگاه تهران است که شصت و پنج سال پیش در 16 آذرماه 1332 در هجوم وحشیانه دژخیمان شاه به دانشگاه، صحن دانشکده فنی را با خون پاک خود مطهر کردند.

در این سال ها، هزاران هزار دانشجو قدم به دانشگاه گذاشته و فارغ التحصیل شده اند اما  شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا همچنان در دانشگاه مانده اند تا  نمادی نامیرا از آزادی خواهی، حق طلبی و ظلم ستیزی دانشجوی ایرانی باشند.

روز دانشجو، پاسداشت خاطره این سه آذر اهورایی و فرصتی برای یادآوری رسالت و نقش دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

جایگاه و نقش ویژه دانشجویان و دانشگاهیان  در روند پیشرفت و تحول کشور عزبزمان بر کسی پوشیده نیست و در شرایطی که اهمیت امنیت پایدار غذایی، حفظ محیط زیست و سلامت روز به روز آشکارتر می شود، طبیعی است که دانشجویان رشته ­های کشاورزی و بیوتکنولوژی جایگاه و مسوولیت ویژه­ای در تحولات حال و آینده خواهند داشت. پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز همواره کوشیده­ با جذب نخبگان علمی دانشجویی کشور پیشقراول توسعه بیوتکنولوژی کشاورزی در ابران باشد و افتخارات علمی پرشمار و دستاوردهای تحقیقاتی تجاری سازی شده گواهی بر موفقیت پژوهشگاه در این حوزه است.

16 آذر ماه، روز دانشجو را به عموم دانشجویان و دانشگاهیان خصوصا دانشجویان عزیز پژوهشگاه تبریک و تهنیت می گویم و

توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت دارم.

1397-09-17