پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerانتصاب دکتر علی رضا سیفی....(95/10/26)
انتصاب دکتر علی رضا سیفی....(95/10/26)

انتصاب سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال شرق و شرق کشور

دکتر علیرضا سیفی به سمت سرپرست مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال شرق و شرق کشور (مشهد) منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر علیرضا سیفی با توجه به سوابق و پیشینه فعالیت ها به سمت سرپرست مدیریت پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال شرق و شرق کشور (مشهد) منصوب شد. در این حکم دکتر خوش خلق سیما ضمن ابراز تشکر صمیمانه از دکتر صفرنژاد سرپرست اسبق مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال شرق و شرق کشور، اشاره داشت: امید است باتوجه به ضرورت توسعه فعالیت های بیوتکنولوژی کشاورزی با استعانت از خداوند متعال و برنامه ریزی موثر و جلب مشارکت همگانی در جهت پیشبرد اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران در دولت تدبیر و امید موفق به توفیقات الهی شوید. دکتر خوش خلق سیما همچنین مواردی را چون توسعه تعاملات با بخش های اجرایی کشاورزی استان های شمال شرق و شرق کشور، ایجاد بستر مشارکت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان در فعالیت های بیوتکنولوژی کشاورزی، تقویت همکاری با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و بهره مندی از رهنمود های روحانیت معزز منطقه مورد به رییس جدید منصوب شده تاکید داشت.

گفتنی است دکتر علیرضا سیفی متولد 1356 استادیار گروه بیوتکنولوژی و بهنژادی گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. وی دوره کارشناسی خود را در رشته زراعت و اصلاح نباتات در دانشگاه فردوسی مشهد و مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه وخنینگن هلند گذرانده است. وی طی دوران کارشناسی ارشد تا سال 1392 در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی فعالیت داشت. دکتر سیفی در سال 1392 موفق می شود در دانشگاه آریزونا امریکا در دوره پسادکتری به عنوان محقق به صورت مستقل بر روی موضوع بیوتکنولوژی کشاورزی و ژنتیک گیاهی کار کند که در نهایت حاصل آن انتشار بیش از 10 مقاله Q1 در مجلات معتبر بین المللی بوده است.

عکس : آرشیو عکس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

1395-12-11