جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdivider کنفرانس بین المللی خشکسالی در هند...(95/12/11)
	کنفرانس بین المللی خشکسالی در هند...(95/12/11)
 کنفرانس بین المللی خشکسالی در هند...(95/12/11)

حضور اعضای هیات علمی پژوهشکده در کنفرانس بین­ المللی خشکسالی در هند

کنفرانس بین­ المللی خشکسالی با حضور دکتر بابک ناخدا و دکتر مریم شهبازی از اعضای هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و محققانی از دانشگاه­های گرگان و تربیت مدرس در حیدرآباد هند برگزار شد. این کنفرانس به میزبانی موسسه بین­ المللی خشکسالی برای تحقیقات گیاهی در مناطق نیمه خشک گرمسیری (ایکریسات) برگزار شد. خاطر نشان می­ شود که این موسسه جز 15 مرکز تحقیقاتی زیر مجموعه گروه مشورتی برای تحقیقات بین­المللی کشاورزی است و مقر آن در شهر حیدرآباد هندوستان می​باشد.

در این کنفرانس دکتر راجیو وارشنی از دانشمندان به نام بین­ المللی و رئیس قطب علمی ژنومیکس ایکریسات مسئولیت برگزاری کنگره را عهده ­دار بود.

دکتر ناخدا رییس بخش فیزیولوژی ملکولی پژوهشکده در این سفر ضمن ارائه مقاله در کنفرانس از موسسه تحقیقات دانه­ های روغنی هند بازدید و ضمن گفتگو با رییس موسسه، دفتر یادبود موسسه را امضا کرد. بازدید از موسسه تحقیقات برنج هند در حیدرآباد و گفتگو با معاون تحقیقاتی و مسؤولان بخش­های تحقیقاتی در زمینه تحقیقات برنج و مشکلات مبتلا به تولید برنج، بازدید از خط تولید و فرآوری ارزن و سورگوم و بازدید از موسسه تحقیقات ارزن هند در حیدرآباد که با ارایه گزارش مفصلی در خصوص تحقیقات ارزن در هند توسط مسئولان موسسه همراه بود از دیگر برنامه­ های این سفر بود.

عکس: آرشیو پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

1395-12-11