پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانش آموزان مدرسه فرزانگان 2 از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بازدید دانش آموزان مدرسه فرزانگان 2 از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی،

این دانش آموزان که به منظور آشنایی هر چه بیشتر با مفاهیم پایه فنآوری های نوین از پژوهشگاه بازدید کردند ابتدا در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه با تماشای فیلم معرفی فعالیتها و عملکرد پژوهشگاه با این مجموعه علمی پژوهشی آشنا شده سپس از بخش های مختلف شامل بخش های تحقیقات مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، فیزیولوژی ملکولی، کشت بافت و سلول، زیست شناسی سامانه ها، بیوتکنولوژی میکروبی و نانوتکنولوژی کشاورزی  بازدید کردند.

در این بخش ها اعضای هیات علمی و کارشناسان ضمن تشریح فعالیت های پژوهشی خود به سوالات دانش آموزان پاسخ دادند.

گفتنی است پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان یک مرکز علمی معتبر و شناخته شده در راستای فعالیتهای ترویج علمی خود همواره پذیرای دانشجویان دانشگاه ها و نخبگان علمی دانش آموزی کشور بوده است.

1397-07-25