چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerجذب چهار نیروی پسادکتری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال جاری
جذب چهار نیروی پسادکتری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال جاری

معاونت پژوهشی پژوهشگاه خبر داد:

جذب چهار نیروی پسادکتری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال جاری

تولید علم و توسعه دانش و فناوری در کشور مستلزم سرمایه گذاری کلان پژوهشی و ایجاد زیرساخت های لازم در کشور است. در این میان، نقش نیروی انسانی خبره و کارآزموده و متخصص به عنوان موتور محرکه گسترش مرزهای دانش و تولید ثروت از علم انکارناپذیر است. در راستای سرعت بخشیدن به اجرای پروژه های مصوب، پژوهشگاه در سال 96 و سال جاری جذب نیروی پسادکتری توانمند، جوان و خلاق را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، هدف از دوره های پسادکتری استفاده از پتانسیل های نیروهای فارغ التحصیل نخبه دکتری داخل و خارج از کشور جهت انجام پژوهش های اولویت دار و تقاضا محور در کشور و همچنین ظرفیت سازی و توسعه زیر ساخت انسانی پژوهش در کشور است. رشد و پرورش هرچه بیشتر این نیروها، فعال شدن و غنای جو علمی جوان، جذب نیروی پسادکتری توانمند به عنوان عضو هیات علمی در آینده از دیگر اهداف پژوهشگاه برای جذب نیروی دکتری است. استفاده از دانش آموختگان در این سطح دارای مزایا و محاسن متعددی است. پذیرش نیروی پسادکتری به مدت یک سال و قابل تمدید است. حق الزحمه نیروی پسادکتری معادل استادیار پایه یک و از هنگام ورود به پژوهشگاه امکان استفاده از تمام امکانات آزمایشگاه، دفتر کار در پژوهشگاه و کامپیوتر را خواهند داشت.

در حال حاضر پژوهشگاه چهار نیروی پسادکتری را جذب نموده که اطلاعات آنها در زیر آمده است. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط جذب می توانند به «آیین نامه پسا دکتری» در وب سایت پژوهشگاه (بخش ویژه همکاران - بخشنامه ها) و یا اینجا مراجعه نمایند.

نام و نام خانوادگی: محسن نیازیان

رشته تحصیلی: اصلاح نباتات-ژنتیک بیومتری

استاد راهنما: مهران عنایتی شریعت پناهی

عنوان پروژه همکاری: القای هاپلوییدی برون شیشه ای به واسطه مهندسی هیستون سانترومری (CENH3) در گوجه فرنگی