شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerپیام تبریک رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مناسبت روز خبرنگار
پیام تبریک رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مناسبت روز خبرنگار

به نام خداوند جان و خرد

رسانه ها، رکن چهارم دمکراسی و خبرنگاران، پیشگامان مسیر حقیقت و آزادگی هستند و با فصاحت و بلاغت در نوشتار و امانتداری در قلم، چشم بینا و زبان گویای جامعه به شمار می روند. هفدهم مردادماه، سالروز شهادت محمود صارمی، نکوداشت مقام خبرنگارانی است که با سوگند به قلم در فراز و نشیب رویدادها، همچنان بر طریق راستی و درستی، استوار و وفادار مانده اند.

روز خبرنگار فرصتی است برای پاسداشت کسانی که اگرچه خود با مشکلات و چالش­ های فراوان در عرصه های صنفی و حرفه ­ای مواجه هستند و خدمات صادقانه­ شان هیچ گاه به درستی تکریم نشده، اما آگاهانه و ایثارگرانه دردهای خویش را به کناری نهاده تا راوی دردهای جامعه خویش باشند و با نقادی منصفانه، مهم ترین مسئولیت مسئولان یعنی پاسخگویی و شفافیت را نهادینه سازند. خبرنگاران، با همراهی و همگامی روابط عمومی ها، سه مفهوم جامعیت، درستی و روشنی خبر را محقق ساخته و «ارزش های خبری» را با «ارزش های اخلاقی» در هم آمیخته تا به معنای واقعی پل ارتباطی مردم و مسئولان باشند.

اینجانب تلاش ­های خالصانه، صادقانه و عاشقانه اهالی رسانه که هنرمندانه، واقعیت ها را به تصویر می کشند و به ویژه در شرایط حساس کشور، بذر اتحاد، همدلی و همزبانی را می افشانند و با شفاف سازی لایه های پنهان رویدادها، قوت ها را وسعت می بخشند و کاستی ها را می کاهند تا به بهبود کیفیت زندگی جامعه یاری رسانند، ارج نهاده و روز خبرنگار را به تمام این عزیزان، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بر این باور است که دستیابی به قله‌های پیشرفت دانش، پژوهش و فناوری با حضور موثر خبرنگاران و انعکاس دستاوردها و پیشرفت های علمی - تحقیقاتی، در مسیر اعتدال و اخلاق رسانه ­ای محقق خواهد شد. از درگاه یکتای بی همتا، اهتمام مسئولانه، روایت صادقانه و توفیق روزافزون در عرصه خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی ایران را برای تمامی فعالان عرصه رسانه آرزومندم.

نیراعظم خوش ­خلق سیما

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی